5 841 Востаннє редагувалося fed_lviv (13.08.2017 10:44:50)

Re: Тема для розмов

Пропаганда - класна штука!  :D
В туалет теж не можна ходити, бо кляті москалі в каналізації роблять досліди, над нашими сяками та каками, щоб розробити смертельний вірус.

Подякували: Monolith, ostap34PHP, 221VOLT3

5 842

Re: Тема для розмов

Monolith написав:

Ах так. Ще забув ось що. Щоб дізнатися всі дані людини, навіть її адресу/телефон/улюблене порно/ім'я пса, не треба нічого ламати. Все робиться доволі просто, БО людина сама скидує про себе інформацію в мережу. А потім така: "немає анонімності, немає анонімності"...

оце точно
тут якось була одна дівчина, на цьому хворумі. То коли мені було сумно, я нагуглив і її ім'я, і фотку, і ще всяке про неї дізнався, а коли показав цю інфу їй, то вона й сама не знала, де я то найшов, ну і перелякалась, ясний пень.

Подякували: Monolith, ostap34PHP, leofun013

5 843

Re: Тема для розмов

Monolith написав:

І по-друге, я не розумію, ви дійсно вірите, що сидять російські спецслужби та стежать 27/7 за всім українським трафіком? Навіщо? Затримати вона нікого не зможе - це не громадяни її країни. При чому скажіть мені, що такого конфіденційного ви зберігали у вк? Чи може у вас креслення нового танку на хмарі мейл.ру лежить?

І по-друге, я не розумію, ви дійсно вірите, що сидять російські спецслужби та стежать 27/7 за всім українським трафіком?

*РЕЖИМ САРКАЗМУ УВІМКНУТИ*Звичайно ні, по події на Дамбасі це дрібний прикордонний конфлікт чи й взагалі громадянська війна *РЕЖИМ САРКАЗМУ ВИМКНУТИ*

Навіщо? Затримати вона нікого не зможе - це не громадяни її країни.

Ваше щастя що ви не знаєте як працюють спецслужби. Почитайте для початку про нашу славетну літунку Савченко (її версію як вона потрапила до Росії).

При чому скажіть мені, що такого конфіденційного ви зберігали у вк? Чи може у вас креслення нового танку на хмарі мейл.ру лежить?

Щоб надавити на людину - вона розгубилася (а потім вивезти до Росії) не треба секретних танків, досить буде інхви про статевих партнерів.

Подякували: leofun01, 221VOLT2

5 844 Востаннє редагувалося Monolith (13.08.2017 11:16:20)

Re: Тема для розмов

0xDADA11C7 написав:

Щоб надавити на людину - вона розгубилася (а потім вивезти до Росії) не треба секретних танків, досить буде інхви про статевих партнерів.

*YES* Згоден. Цілком згоден. У нас всі в країні суперагенти та пілоти, чи що?

А якщо людина користується тим же фейсбуком - це типу вже норм. Таку людину не можна шантажувати, бо інфу витягли не з рос. ресурсу!?

5 845

Re: Тема для розмов

Я спочатку думав, що буча підійметься. Але ж ні. Люди ще й самі захищають такі закони. Гм. Навіть робити нічого не треба :)

Подякували: fed_lviv1

5 846

Re: Тема для розмов

Monolith написав:

Ну так, ну так. Недалекоглядні. А всі у світі далекоглядні.

Я не кажу що всі на світі далекоглядні, а от саме українці недалекоглядні. Відсоток недалекоглядних всюди майже однаковий.

Monolith написав:

Фейсбук - це найанонімніше, що я бачив. Твіттер ... Гугл ...

Тут взагалі не про анонімність йдеться. Якщо спецслужбам треба буде ваші дані, їй все-рівно чим ви користуєтеся. Хоч через модем заходите в глухій мадагаскарській глушині на дзеркало фейсбука через Тор з ВПН-ом - пофіг.

Я знаю, що всі соц.мережі збирають дані про користувачів і залишатися анонімнімним складно.
Я про те, що рос.службам вже і напрягатися не доводиться. Ми самі все підготували і готове подали. Багато укр.сайтів, які немають безпосереднього відношення до вк чи будь-чого російського, використовують скріпти з ВК-API і тим самим тільки допомагають у зборі даних.

Monolith написав:

ви дійсно вірите, що сидять російські спецслужби та стежать 27/7 за всім українським трафіком? Навіщо?

Ні, звичайно. Але навіть збір стаистики може бути корисним інструментом в інформаційній війні (і не тільки в інформаційній).

Monolith написав:

Вже якась параноя пішла. Тобто всім пофіг, що анонімності не існує, що той же Фейсбук так само збирає всі дані, і навіть відкритіше ними ділиться зі спецслужбами. Вам все-рівно, що всі ці дані, в першу чергу, збирає про вас власна країна, якій вони потрібніші. Ні, ви шо!

Не пофіг. Не все рівно. Якби моя воля, фейсбуки, деякі гугл-сервіси і твітери були б теж заблоковані. Бачили б ви список заблокованих доменів і IP-адрес в мене на компах ...

Monolith написав:

А якщо, хтось дізнається, що я написав Василю вчора поп'яні? Ой нє, такого не можна робити! Добре, що заблокували!

Поржав від душі :)

Подякували: ostap34PHP, Monolith2

5 847

Re: Тема для розмов

Monolith написав:
0xDADA11C7 написав:

Щоб надавити на людину - вона розгубилася (а потім вивезти до Росії) не треба секретних танків, досить буде інхви про статевих партнерів.

*YES* Згоден. Цілком згоден. У нас всі в країні суперагенти та пілоти, чи що?

Ну так, багацько насправді. Нині будь-який ЗСУ'шник чи доброволець суперагент, включно з паном Електриком  :D

5 848

Re: Тема для розмов

leofun01 написав:

Не пофіг. Не все рівно. Якби моя воля, фейсбуки, деякі гугл-сервіси і твітери були б теж заблоковані. Бачили б ви список заблокованих доменів і IP-адрес в мене на компах ...

Саме так. Особисто я проти блокування лайна, але ж владу зрозуміти можна, може я б сам так чинив на її місці.

Подякували: leofun01, LoganRoss, ostap34PHP3

5 849

Re: Тема для розмов

Йой, коли влада починає все правильно робити, то в нас всі раптом робляться опозицією. Чому так?

Да срати всі хотіли на твої фотки, тел. номери і т.п. приватну інформації. Від неї сенсу трохи більше 0. ( -У мене є фото твого прутня! Бійся! -ок, користуйся на здоров'я.), хоч і різні є люди, з різними соціальними становищами, але тут потрібен масштаб.

Більш цікавою є те, що ти слухаєш кровосток - це вже говорить, про твою відповідну культуру і в якому напрямку з тобою можна працювати. Чи те, що вчора ти лайкнув пост з критикою влади, а попередній пост, теж, з критикою влади, пропустив, а різниця була в тому, що перший був з елементами гумору. І маєш через декілька днів новину, - "Послухай новую пєсну, о том как замячатєльно тепер я живу без я.пробок", чи, - "Порошенко анєкдот. Порохдот!"

І щоб ви там писали про фейсбук, але масштаб цей не зрівняти.

Ну мені реально, шкода, цю травму ніхто і ніщо, не зможе залікувати для вас.

Тому, з нетерпінням чекаю, коли буде введено адміністративну, кримінальну відповідальність для надмірно активних громадян за порушення відповідних законів і указів. Закон треба поважати і державу, в якій живеш, також.

Тим більше, що якщо раніше в вк сиділа сепарована аудиторія, то зараз там сидить в основному зросійщені, напівсєпарські, сєпарські громадяни. Цільова аудиторія на тарілочці, її тягне до тої величі, до тої цицьки, без неї їм ніяк немає спокійного життя. До того ж сидять вони через російські проксуючі сервіси, що дає їм ще більше можливостей для аналізу, не тільки дій в вк, а й деінде.

Подякували: VTrim, Monolith, LoganRoss, ostap34PHP, leofun015

5 850 Востаннє редагувалося Monolith (13.08.2017 12:48:12)

Re: Тема для розмов

Я згоден з Вами, окрім того, що:

1. Люди мають самі вирішувати, що їм дивитися, а не за них. Те, що заборонили вк - це не змінило світогляд тих людей, які як Ви кажете, ставили вподобайки "сепаратичним" постам;
2. Таке ж саме є і у тому ж Фейсбук, тому що далі? Забороняти фейсбук?
3. Я згоден, що 80% людей юзали вк як "о боже мій який мемасик, як я без цього жив раніше". Але є ще: бізнесмени, люди які контактують за допомогою вк з бізнес-партнерами у країнах СНГ, люди зі спільнотами з яких мають гроші на проживання. Навіщо їм робити складності?

5 851 Востаннє редагувалося fed_lviv (13.08.2017 14:00:53)

Re: Тема для розмов

NagarD написав:

Йой, коли влада починає все правильно робити, то в нас всі раптом робляться опозицією. Чому так?

Правильно робити? А коли наша влада, щось правильно робила? Нам завжди тільки розповідають, що ми ще "молода" країна, все в нас буде файно, тільки потрібно трішки зачекати. Далі починається вічний цикл.

NagarD написав:

Закон треба поважати і державу, в якій живеш, також.

Повністю з вами згідний. Тільки одна проблема, потрібно заслужити ту повагу. Але коли держава відверто забиває на тебе, то звідки цю повагу взяти. Коли, в принципі закони, є досить не погані, але не виконуються, то навіщо ті закони?

P.S. А, щодо блокування ВК. Відверто в мене двояке враження.
Все життя не розумів сенс соцмереж, тому тішився, що шанувальники ВК будуть в конвульсіях смикатися. А якби Петрик заблочив, ще Facebook, Twitter, Instagram, ... Я б взагалі тиждень би горілку пив. Бо не лізе мені в голову, як люди "живуть" в тих мережах. Коли йдеш в туалет і робиш селфі, снідаєш і обов'язково робиш фото, щоб всі знали, що ти їв. То просто пиздець.
Інша справа, що наша влада розповідає, що ми вільна країна і в нас цвіте і пахне демократією. А тут опа і вирішили, що дані сайти не можна відвідувати, бо там з тебе зроблять сепаратиста. А де ж право вибору? А якби таке зробили при Януковичі, всі б кричали, що нас позбавляють прав вибору. Ось і висновок, головне як файно аудиторію підготувати до якихось змін. Завтра скажуть, наприклад, що даний форум збіговисько сепаратистів, просто файно маскуються, і заблочать. І повірте багато людей поведеться.
Плюс не розумію, а взагалі навіщо було ця псевдо заборона (блокування)? Скількох людей знаю, які любили сидіти в ВК, так вони там і наразі зависають. Якщо вже взялися за справу то потрібно, якось доводити до кінця.
P.S.S. Проблема нашої теперішньої влади - це звичка все списувати на Путіна. Все, що не відбудеться, то все Росія нам поламала, а ми хороші та святі. Війна (конфлікт, АТО) - Росія винна. Вірю, хоча хто забороняв відразу адекватно реагувати і невтрачати час. Дороги погані - то Путін, своїх агентів послав до нас. Місто з населенням майже мільйон людей не знає куди вивозити сміття, більше року. Теж Путін, винен? Чи можливо політичне протистояння Садового з Києвом? Ніхто не хоче поступатися, один хоче вище піднятися, інші хочуть зачмирити конкурента. Тільки вони забули, що людям насрати, хто буде при владі головне, щоб сміття не смерділо під вікнами.

Подякували: Monolith, Kizyak, ostap34PHP, leofun014

5 852

Re: Тема для розмов

fed_lviv написав:

Плюс не розумію, а взагалі навіщо було ця псевдо заборона (блокування)? Скількох людей знаю, які любили сидіти в ВК, так вони там і наразі зависають.

Спитайтв Chemist-i про кацапське кубло, яке анально страждає від заборони смєхахуєчек й одноглазників. Вам не зрозуміло, бо ви не там варитеся.

Подякували: leofun011

5 853

Re: Тема для розмов

Якщо вони дійсно страждають, то мені з одного боку - смішно, з іншого - шкода таких "людей".

Подякували: Monolith1

5 854

Re: Тема для розмов

Мені шкода що моїх предків голодом морили, а на звільнені місця позавозили ту всю масвавйобську пиздоту.

Подякували: flatliner, FakiNyan, LoganRoss, VTrim, ostap34PHP, leofun016

5 855 Востаннє редагувалося fed_lviv (13.08.2017 13:55:07)

Re: Тема для розмов

На рахунок голодомору - звичайно шкода, а кого там завезли - я не знаю.
Особисто мені все рівно звідки людина (Львів, Москва, Вінниця, Новосибірськ, Варшава, тощо), аби адекватна та все рівно на якій мові спілкується зі мною, аби я зрозумів. А не казати, аби на російській не розмовляв. Для прикладу в мене на роботі є товариш, який розмовляє на російській (тато росіянин, мама українка), проте файно виконує свою роботу і напевно державі від того не погано, інша справа є декілька справжніх "козаків-орлів", які голосно кричать "СЛАВА УКРАЇНІ", думають, що знають українську мову ("Кіко коштує кіля цукорок?"), та половину робочого дня бухають. І що для країни краще російськомовна "потвора", яка чесно заробляє (відробляє) гроші чи справжні "патріоти", які нічого не роблять, а отримують зарплату?

Подякували: Monolith, ostap34PHP, leofun01, 221VOLT4

5 856

Re: Тема для розмов

Вставлю свої п'ять копійок, в нас на роботі до 10-го серпня був укртєлєком в якості інтернетів. Так от, він мейл.ру не блокує (це ж ніби державна контора, вибачте якщо не так - я не вкурсі). Благо, що ми з ними розпрощались, звичайно причинов стало не порушення держ.законів, а розпиздяйске ставлення до клієнтів з боку тех.підтримки.

Подякували: 0xDADA11C7, leofun01, 221VOLT3

5 857

Re: Тема для розмов

Серед ведмедів є вегетаріанці які харошо в цирку виступають, то чому б не запрошувати ведмедів на зустріч з першокласниками? Ви що зоофоб? Вони ж гроші державі приносять! А ці першокласники сопливі й погано уроки вчать.

Подякували: NaharD, VTrim, flatliner, ostap34PHP, leofun01, 221VOLT6

5 858

Re: Тема для розмов

І що для країни краще російськомовна "потвора", яка чесно заробляє (відробляє) гроші чи справжні "патріоти", які нічого не роблять, а отримують зарплату?

З економічної точки зору краще вже зообордель відкрити - гроші приноситимуть, а прав голосу в тварин не буде.

Подякували: flatliner1

5 859

Re: Тема для розмов

Ну і срака :) Людям забороняють, не дають права вибору, розповідають казки, а вони ще й захищають це...Дивина та й годі  *PARDON*

Подякували: fed_lviv, ostap34PHP, 221VOLT3

5 860

Re: Тема для розмов

Тут найголовніше не чому заборонили, а що взагалі заборонили. Тобто "демократична" країна не дає права вибору громадянам. Вони можуть робити все, що захочуть, тільки з того, що їм дали (нічого).