5 921

Re: Тема для розмов

Пане Трусіку, якби ви робили агрегатор не для реплейсу, а для для фрілансерських бірж, то не довелося б вам багацько вебмакакствувать. Для грошви вам потрібні: проксі+мульти+агрегатор бірж й хворумів+сімки+телехвони+банківські картки(на сторонніх осіб). Тіки треба оце все піднімати не наодинці. Не тупіть пане Трусіку - хай замовникам буде багатий вибір з ваших мультів, а конкурентів садіть на пляшку. ETIS ATIS ANIMATIS

5 922

Re: Тема для розмов

Chemist-i написав:
0xDADA11C7 написав:

Транснаціональні корпорації це не те що варто захищати, а те від чтого треба захищатися, включно з їхніми авторськими правами.

Обґрунтуйте

Від Бі-Бі-Сі йде злива комуняцької пропаганди, я нещодавно переглядав документальний серіял Сила Мистецтва - я стіки пропаганди в радянських підручниках не бачив, з передмовою включно. Найбільце мене вразила серія про відомого англійського митця Тернера, де половина серії вихвалялася його картина про негрів. Взагалі, весь серіял такий, що беруть митця галопом скачуть половину серії, а далі зупиняються на єдиній роботі яка або про співчуття неграм, або про жахи хвашизму, або про якийсь натяк на статевий акт з ангелом. В кінці додали жидівського митця Ротко. Є ще 13 бонусна серія про Давінчі, проте я не дивився. Не хочу, аби Давінчі після Ротко мене спроокував на погром синагоги.

Подякували: LoganRoss, leofun012

5 923

Re: Тема для розмов

Або називати, людину сепаратистом, тільки за те, що вона розмовляє, російською, теж не розумію. На сході серед наших військовослужбовців величезна кількість російськомовних, вони, що сепаратисти чи зрадники?

Ну, технічно, така людина створює біомасу, в якій може розвиватися сепаратизм. І якби той Схід був україномовним хоча б як Київ (чого, звісно, теж мало), ймовірно, російськомовним патріотам не було б де проливати свою кров...

Звичайно, інтелігентний російськомовний справляє набагато краще враження, ніж якийсь україномовний п'яничка з його дурноверхим недопатріотизмом (і мені соромно, що така категорія українців існує). Але сприймайте це як якісно зроблену рекламу шкідливого продукту, назразок цигарок чи горілки. Ця реклама може навіть мати певну мистецьку цінність, в її виробництво було вкладено чималі гроші, тому її приємно дивитись — але якщо ви на неї поведетесь, розплачуватись доведеться вашим легеням, печінці та решті організму. Якщо Львів готовий прийняти російськомовних східняків до себе й трохи під них прогнутись, то йому, можливо, доведеться прогинатися далі, російська мова й справді стане атрибутом еліти, а українська опиниться на задвірках, нею стане соромно говорити на людях, і т.д. (вам у своєму п'ємонті поки що цього не зрозуміти — української мови там у вас як сміття, то й не цінуєте того, що маєте. Вам же ще не розповідають байок, що Львів був «русским городом» ще з часів Данила Галицького? А от кияни вже такого наслухались…)

5 924

Re: Тема для розмов

Дуже корисний сайт

5 925

Re: Тема для розмов

Це кому як.

Подякували: Monolith1

5 926 Востаннє редагувалося fed_lviv (14.08.2017 22:07:49)

Re: Тема для розмов

P.Y. написав:

...української мови там у вас як сміття...

:D  Сміття в нас багато, з радістю можемо поділитись. Бо справжні патріоти в кабінетах вирішують більш серйозні проблеми.

Йой, а якщо чесно, то мене скоро дружина з хати вижене, що я стільки на форумі сиджу, але з поваги до Вас відпишусь. Завчасно, вибачаюсь, за не гарні слова, але наболіло..

Котрий, раз говорю, напевно в мене зовсім інше трактування слова патріот. Патріотизм потрібно вимірювати у вчинках, а не на словах. А вчинки можуть бути, як дуже вагомі, так і "маленькі", проте корисні. Тому, для мене питання мови, не є найголовніше, коли я оцінюю людину.

Знаєте диванними експертами бути, як два пальці обісцяти, головне вивчити стандартні фрази: "Слава, Україні!!!", "Рабів до раю не пускають", "Ні - російському", "Смерть москалям", тощо. І все -  10 хвилин підготовки і ти справжній воїн патріот. Бо готовий за Україну неньку в інтернеті всіх москалів повбивати. Інша справа, коли ти жив в Криму і тут прийшов "рускій мір" і ти перед вибором. Залишатися тут, у квартирі, яка в тебе є, біля рідних, які в тебе є, біля знайомих, які в тебе є і в принципі на тій самій роботі. І ти вирішує, як відданий воїн, який склав присягу, кинути все, проте залишитися вірним перед державою та собою. Переїздиш в іншу область, мешкає по гуртожитках, робота "трішки" вже не та, бо флот тільки на бумазі, з рідними спілкуєшся тільки по телефону. Я чесно скажу добре, що я перед таким вибором не стояв. І після цього мені казати, що це паскудна людина, яка розмовляє на російській мові, рекламує кляту Москву? Вибачайте, язичок не повернеться.

P.Y. написав:

Звичайно, інтелігентний російськомовний справляє набагато краще враження, ніж якийсь україномовний п'яничка з його дурноверхим недопатріотизмом (і мені соромно, що така категорія українців існує).

Добре давайте без п'яничок. Яскравий приклад є на даному форумі. В даній темі сперечався з багатьма, наприклад Ви, NagarD, bvn. З чимось погоджувались, з чимось ні, але це було схоже на дискусію. Інша справа, людина, яка має вищу освіту, не п'яничка, не маленька дитина (оскільки ВУЗ закінчив не вчора) FakiNyan:

ну це він типічний хохол, раб і жополиз кацапів. В таких, як мінімум, потрібно забирати паспорт громадянина, і давати папірець негромадянина, аби в нього права були такі ж самі, як в собаки.

Відразу видно справжній українець, який готовий вбити будь-яку скотиняку, яка щось схаже за Росію.  :D  Якби ж ця особина могла, хоч якось аргументувати свої яскраві висловлювання! Але окрім стандартних слів-звинувачень, інтелекту більш ні нащо не вистачає.  :) І це "цвіт нації"? Знаєте, кажуть, що ВК заблочили, щоб кляті москалі не зробили з українських патріотів - сепаратистів. Йой, якби Російські спецслужби могли б собі "забрати" FakiNyan, я б їм ще пляшку горіляки дав і сказав би "ДЯКУЮ".

Чи візьмемо для прикладу Макаревича Андрія Вадимовича, який зміг висказати своє фе країні в якій мешкає. Людина мала гроші, повагу, навіщо він це зробив? Принаймі він міг мовчати. "Что еще надо человеку, чтобы встретить старость?" Але він вголос заявив про свою точку зору і втратив від цього дуже багато. І мені після цього називати дану людину "паскудним москалем", бо він розмовляє "кацапською"?

Також серед диванних військ часто чути "я б їх всіх повбивав". Я погоджуюсь, що якщо вони прийшли в нашу державу, ще й зі зброєю то потрібно захищатися і на хуй їх звідси гнати. Але яскраві висловлювання:

який змусив би людей їхати в рашку і вбивати їх на їх же землі

Шановні, ви колись когось вбивали? Я ні, але з декількома солдатами розмовляв. Повірте не дуже файно почуваються, тому не потрібно, таких яскравих слів. (Хоч може це кляті сепаратисти, бо деякі розмовляють на кацапській.)

P.Y. написав:

вам у своєму п'ємонті поки що цього не зрозуміти — української мови там у вас як сміття, то й не цінуєте того, що маєте. Вам же ще не розповідають байок, що Львів був «русским городом» ще з часів Данила Галицького? А от кияни вже такого наслухались…

Повірте у Львові багато російськомовних людей, які тут народилися, а не біженці зі сходу. Я вже писав, що я родом з Вінничини, тому коли переїздив сюди(+- 10 років тому), теж думав, що тут тілька "рідна солов'їна мова", але на жаль... Звичайно на Вінничині значно більше російськомовних людей, проте, я там розмовляв так, як і тут і ніхто мене за це не бив. Я ще раз наголошую, що я теж хотів би чути більше української, але, це для мене не головне. Приїдьте до Львова і запитайте у людей (тільке без телебачення, бо знаю багатьох людей, які на камеру щебечуть зовсім інше), на які вони поступки підуть чи за кого проголосують, якщо нарешті почнуть вивозити сміття. Воно таке пахуче при +30, стільки мушок гарних літає. Пейзаж - бомба. З цього всього випливає, що для людини найголовніше це основне - що б було, що їсти, щоб було де спати, щоб полікували, якщо заслабне, тощо. Ось це головне, і якби наша влада, напружила свої сідниці і почала, вирішувати головні проблеми, то люди і на китайській розмовляли б.

От скажіть мені чому ті кляті програмісти, рідну мову не поважають, з замовником да на англійській. Плюнули б йому в обличчя і сказали, або вчи українську, або йди на хуй. І всі у світі вивчили б українську. І Федько при житті тому програмісту поставив би пам'ятник (бо не знаю я англійську, я - патріот на хуй вона мені потрібна  :) ). Чому ті кляті програмісти працюють на закордонні компанії, де ж патріотизм. Хай підуть на державну роботу і попрацюють інженером-програмістом за 4 500 грн. Чому податки не сплачують (20%). Де ж патріотизм?!

І наші справжні герої - "владні-патріоти". Легко сказати не дивіться москальські фільми - то хуйня. Мені вони теж до одного місця. Але замість того, щоб пиздіти, краще б файно фінансували наші фільми. Але, для того, треба гроші, от біда. Та ну краще будемо кидати гарні фрази. Заблочим ВК, тощо, скажемо тож клятих москалів сайти? А чому не виділити кошти на "свою" соц. мережу, файно розрекламувати, щоб люди самі туди перейшли. Та на хуй треба, тож і грошей до фіга, і часу, краще заблочимо тай усе, люди зхавають.

Мене дивує чому ми, ще не відмовилися від москальського газу? Це ж москальський, краще взимку померзли б, але хера москальським газом грітися.

Хочимо, щоб розмовляли тільки українською?  Без проблем - хто говорить російською, той  :) сепаратист. А чому не можна впровадити закон, що на високих посадах, тільки люди, які вільно розмовляють українською (також не забуваємо, ще потрібно щоб закон виконувався)? Тоді дані особи будуть прикладом, для "низького" класу, а хто хоче до гори, той має зрозуміти, що без "солов'їної" - не пустять. Чому книги, для шкіл, бурс, ВУЗів не штампують тонами? Бо це все гроші, краще закликати народ, хай самі розбираються.

Підняття мінімалки. Це взагалі бомба, схоже на блокування ВК, начебто заблокували, а насправді ні. Начебто гордо та пафосно заявили, що - 3 200 грн. (поправте, якщо помиляюсь). А в нас всіх хто мав мінімалку на 0,5 або 0,75 перевели. Плюс, якщо взяти мінімалку + 200 грн. то вийде посада електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування IV розряду. І тоді питання, а навіщо людині, щось вчити 3 роки, якщо 200 грн. багато не вирішує? Краще мати в державі багато бовдурів, ними краще маніпулювати. Зате можна пафосно розповідати по ТВ, що зарплату підняли.

А субсидії? Це супер, не знаю чи правда, але по радіо чув, що кожна друга родина на субсидіях. В голову не поміщається, чи є ще держави в яких такий відсоток людей на субсидіях. А можливо це відмивання грошей?

Ху, ...... ЗАМОРИВСЯ.

P.S. Не пам'ятаю тему та користувача, але пам'ятаю сам факт. Недавно на даному форумі, бачив, як зачмирили, людину, яка не знала (не вміла писати) українську. Людина російськомовна, намагалася писати, українською, але в неї не все виходило. І тут її почали "закопувати в землю". Навіщо, ми ж хочемо популяризувати рідну мову???

Подякували: 0xDADA11C7, flatliner, 221VOLT3

5 927

Re: Тема для розмов

Добре давайте без п'яничок. Яскравий приклад є на даному форумі. В даній темі сперечався з багатьма, наприклад Ви, NagarD, bvn. З чимось погоджувались з чимось ні, але це було схоже на дискусію. Інша справа, людина, яка має вищу освіту, не п'яничка, не маленька дитина (оскільки ВУЗ закінчив не вчора) FakiNyan.
...
Але окрім стандартних слів звинувачень інтелекту більш ні нащо не вистачає.  :) І це "цвіт нації"?

Факі неврівноважена особа (я таких багацько бачив на колишньому wasm.ru) але гарний кодер, який самотужки здобув освіту. Нажаль він не має гострого язика, тому нормально обґрунтувати свої висновки не може, але сподіваюсь відростить - ви даєте багато фактичного матеріалу, за що я вам безмежно вдячний (не сарказм).

Подякували: flatliner1

5 928 Востаннє редагувалося fed_lviv (14.08.2017 22:08:06)

Re: Тема для розмов

0xDADA11C7 написав:

Факі неврівноважена особа (я таких багацько бачив на колишньому wasm.ru) але гарний кодер, який самотужки здобув освіту. Нажаль він не має гострого язика, тому нормально обґрунтувати свої висновки не може, але сподіваюсь відростить - ви даєте багато фактичного матеріалу, за що я вам безмежно вдячний (не сарказм).

Тут, дозвольте не погодитися, я не скажу, що він поганий кодер. Я б назва його - звичайний кодер (це якщо тільки про програмування говорити). Якщо самотужки - молодець, але чомусь мені здається, що він закінчував ВУЗ, колись він про свою дипломну писав.
Якраз язик він має гострий, інша справа, що до гострого, язика потрібно, ще розуму додати.

5 929

Re: Тема для розмов

який змусив би людей їхати в рашку і вбивати їх на їх же землі
Шановні, ви колись когось вбивали? Я ні, але з декількома солдатами розмовляв. Повірте не дуже файно почуваються, тому не потрібно, таких яскравих слів. (Хоч може це кляті сепаратисти, бо д)

fed_lviv, ви не розумієте простого сарказму.
Не зрозуміли і посил, який за ним стояв.

Останній ваш пост.. так не хочеться розбирати на шматки..
Зрадойобам в Україні не місце.

5 930

Re: Тема для розмов

VTrim написав:

Останній ваш пост.. так не хочеться розбирати на шматки..
Зрадойобам в Україні не місце.

Та Ви сильно не трудіться, не потрібно пост розбирати. А ось аргументацію, на рахунок "зрадойоба", було б цікаво почитати, чи це те ж сарказм?  :)

5 931

Re: Тема для розмов

fed_lviv написав:

Тут, дозвольте не погодитися, я не скажу, що він поганий кодер. Я б назва його б - звичайний кодер (це якщо тільки про програмування говорити). Якщо самотужки - молодець, але чомусь мені здається, що він закінчував ВУЗ, колись він про свою дипломну писав.

Звичайним він зараз може видаватися, бо його активність низька й він скотився до вембакакства, а коли він балакав про ООП з Коалою, яке він застосовував саме в потрібному місці, то я зрозумів що він хороший кодер. Звичайні кодери не розуміють архітектуру комп'ютера, а цей на асмі писав трішки. Так, він закінчитв виш, але освітяни не могли дати йому настільки ґрунтовної освіти, яку він зараз має. Оті "шляхи на *** вершину" починалися саме з його дописів, й він власних вершин досяг. Ну так - хвора людина, та й він сам це знає, бо видалив свій бліг через те що соромиться себе. Не кажний може поглянути у вічі власним страхам, побивитися на себе збоку та не здригнутися. Особисто я зміг відрефлексувати своє життя "аж" до 9-го класу загальноосвітньої школи. Далі я не писав, бо це може зашкодити багатьом людям та й висновки можуть змустити мене до дій.

5 932

Re: Тема для розмов

Ви висмоктуєте зраду у всьому і вся. Є така категорія людей. Причину цьому я вже називав.
Ніхто не говорить, що в Україні немає проблем, але ви висвітлюєте їх як совок/ватний пропагандист.

5 933 Востаннє редагувалося fed_lviv (14.08.2017 22:28:03)

Re: Тема для розмов

0xDADA11C7 написав:

Звичайним він зараз може видаватися, бо його активність низька й він скотився до вембакакства, а коли він балакав про ООП з Коалою, яке він застосовував саме в потрібному місці, то я зрозумів що він хороший кодер...

Я бачив його пости в основному в С#, проте сперечатися не буду сам не є спеціалістом, тому штампи ставити не буду.

5 934 Востаннє редагувалося fed_lviv (14.08.2017 22:27:46)

Re: Тема для розмов

VTrim написав:

Ви висмоктуєте зраду у всьому і вся. Є така категорія людей. Причину цьому я вже називав.
Ніхто не говорить, що в Україні немає проблем, але ви висвітлюєте їх як совок/ватний пропагандист.

Тобто, якщо є якась проблема то потрібно мовчати, бо якщо скажеш про проблему автоматично стаєш - пропагандистом. Цікава філософія, бачу мені її не зрозуміти. Уявімо ситуацію, завтра блочать даний форум, бо тут завіся Федько-пропагандист. Ви теж будете мовчати і погодитися з цим?
P.S. Повторюсь, про військових з Криму, якщо вони завтра скажуть, що їх кинули через хуй, вони теж стануть - ватниками, для Вас?

Подякували: 0xDADA11C71

5 935

Re: Тема для розмов

P.S. Повторюсь, про військових з Криму, якщо вони завтра скажуть, що їх кинули через хуй, вони теж стануть - ватниками, для Вас?

Якщо вони діяли згідно зі Статутом ЗСУ то вважатиму їх військовими, а якщо ні - блазнями в хвормі. Бо "кинули" розпливчасте поняття.

Подякували: leofun011

5 936

Re: Тема для розмов

Ви згущуєте фарби, передьоргуєте факти.
В Україні офіційно не блокують сайти, які ведуть ватну ритироку, у нас немає свого "роскомнадзора".
Я ж пояснив чому заблокували вк (і не тільки). Не через "пропаганду".

Що з вами не так?

5 937

Re: Тема для розмов

0xDADA11C7 написав:

P.S. Повторюсь, про військових з Криму, якщо вони завтра скажуть, що їх кинули через хуй, вони теж стануть - ватниками, для Вас?

Якщо вони діяли згідно зі Статутом ЗСУ то вважатиму їх військовими, а якщо ні - блазнями в хвормі. Бо "кинули" розпливчасте поняття.

А чому ж не згідно статуту? Не стріляли, як розумні з Києва казали. Їли те, що через заборчик їм передавали. Ну і покинули військові частини, коли з Києва прийшов наказ.

5 938

Re: Тема для розмов

Ще деякі довбойоби з плакатами на "мітинги" виходили проти "заборони" вк.
Зовсім відбиті люди. Меми понамальовували на тих плакатах. Овочі одним словом.

5 939

Re: Тема для розмов

fed_lviv, якщо ви пишете довгу простиню, читати її я не буду. Дупа не сталева ж бо.

5 940 Востаннє редагувалося fed_lviv (14.08.2017 22:44:04)

Re: Тема для розмов

VTrim написав:

Ви згущуєте фарби, передьоргуєте факти.

Де саме?

VTrim написав:

Я ж пояснив чому заблокували вк

Так, де ж його заблокували? Той хто хотів заходити, той і заходить. Той хто був "рускій шпійон" той ним і залишився. Той кого могли завербувати супер спец служби Росії, того й завербують, бо він і далі заходить на сайт. Саме головне, щоб в людини була голова на плечах + трішки вміти думати, ось і все. Якщо людина довбойоб, то його, блочення ВК, від спецури Росії не врятує, а я тільки буду радий, що ворожа армія до свого табору додала, ще одного довбойоба.

VTrim написав:

fed_lviv, якщо ви пишете довгу простиню, читати її я не буду. Дупа не сталева ж бо.

Та я й не прошу.  :)