21

Re: Внесення змін до правил

Пришестя Ктулгу як варіянт.

Подякували: 221VOLT1

22

Re: Внесення змін до правил

fed_lviv Заблокований

:o

23

Re: Внесення змін до правил

FakiNyan написав:

проблема тут не в Росії або росіянах, а в нас самих

так, проблема саме в таких, як ви.
Цікаво буде дізнатись вашу думку про це все, коли російський град прилетить вам в дім, під приводом захисту російськомовного населення.

по-перше, не "коли" а "якщо"

по-друге,
ці всі спец-операції, про які раша-тв говорить "вони планувались за день, чи навіть без плану - само собою вийшло" --
ви у це все повірили? ахах))
такі операції мінімум 10 років готують,
а планувати починали їх, напевно, ще коли ми з вами під стіл  ходили,
або ж навіть нас у проектах ще не було


FakiNyan написав:

Якби жителі донбасу та криму були україномовними, то війни б не було. Адже немає кого захищати. Проста ж логіка - чим далі ти від рашки, тим менше шансів її нападу на тебе.
Взагалі, пропоную вам відмовитись від всього російського, чим далі ми від них в культурному і інформаційному плані, тим краще.

якщо ви думаєте що зменшення відсотку російськомовних там якось змінило би ситуацію,
то ви же більше замріяний наівняк, ніж я  :D

FakiNyan написав:

я вам відкрию секрет, але Корея - маріонетка росії, вона як жириновський в масштабах країни

:o  це затупінг чи затролінг?

о, нижче про неофіційну підтримку... ну ок, це як є


Monolith написав:

Цілком згоден. Хоча офіційно такого ніхто не буде казати. Я чув, що Китай навіть біженців назад відсилає до Кореї, де їх розстрілюють.

ну, мл.. Китай - то така країна, в якій я не хотів би народжуватись)
дика конкуренція, дике навчання, і ще багато чого дикого *CRAZY*  imho

0xDADA11C7 написав:

Пане FakiNyan'е, давайте обговоримо вашу пропозицію як належить. На форумі все спілкування відбувається українською, всі модератори стежать аби російська була під спойлером. Чи ви пропонуєте заборонити посилатися на російськомовні джерела? Скажу відверто, що ваш психологічний тиск на москалелюбів куди корисніший, ніж якесь там правило, яке ви ще сформулювати не можете. Ваша пропозиція позбавлена сенсу, хоча і не порушує правлила форуму, але в декого уривається терпець і він переходить на пряму образу щей російською не під спойлером, що є прямим порушенням правил форуму - ось в чому цінність вашої пропозиції. Мета недосяжна, але спроби наближення до неї корисні.

Ще одне - мені особисто не подобається аргумент, що державною мовою є українська, ми тут зібралися не тому о ми державні службовці чи ще якісь холопи державні, а тому що ми українці.

я всіма кінцівками за, за умови якщо mr FakiNyan спочатку напише чи перекладе на українську хоча б декілька десятків тисяч інформаційно-пізнавальних постів на айті-тематики

іншими словами - навіщо надривати горло за деструктив якщо сам не вмієш в конструктив?
тут видусиш з себе 10 постів ( котрі можна й замітками невеликими назвати ) і потім пару тижнів як лінивець з похмілля почуваєшся )))

=====

секта свідків лінивості хаскеля !  :D

Подякували: Monolith, fed_lviv, Altair88003

24

Re: Внесення змін до правил

іншими словами - навіщо надривати горло за деструктив якщо сам не вмієш в конструктив?

я всіма кінцівками за, за умови якщо mr FakiNyan спочатку напише чи перекладе на українську хоча б декілька десятків тисяч інформаційно-пізнавальних постів на айті-тематики

FakiNyan найплідніший балакун на цьому форумі, він зробив для українського форуму програмістів більше ніж всі ректори "вишів" разом взяті, які тіки дегенератів освітянських плодять, таких що і читати не вміють, тому оце "позитивне мислення" тут недоречне, та і взагалі в нашому випадку воно дуже рідко доречне, бо це покращення смерті чи страждань в кращому випадку, в гіршому - продовження б**ського цирку. Тут вже нема предмету суперечки, тому тему зачиняю.

Подякували: Monolith, NaharD, karmeljuk3