1

Тема: Планшет для дитини.

Привіт! Всіх зі Святами! Прошу поради у виборі планшета для дитини. Синові вже шостий рік,справляється легко з смартфоном Соні М4 і компютером з Віндовс 7,маю на увазі відкрити браузер,зайти в інтернет,знайти необхідні мультики і таке інше. Задумав придбати недорогий планшет,відразу скажу,що в неті син сидить обмежено,не сохне там сутками,на годинку зайшов,подививсь відео і досить.Сам в планшетах не розуміюсь,тож прошу вибачення ,якщо вимоги виявляться надто наївними. Бюджет до тисячі гривень,стан відповідно бв,обовязково вайфай,три джи,розмір екрану не важливо або Ваша рекомендація,оперативка-1гб,вбудована память не важливо або Ваша рекомендація.Можете пропонувати готові варіанти з олх,або ж вказати непоганих виробників чи хоча б набір характеристик для пошуку.Завчасно дякую!

2

Re: Планшет для дитини.

Мені б такі батьки, в 2005 році нам батьки купили Р-IIII, 600 MHz, 6,5 GB HDD, 128 RAM (SDRAM), мінімальний нетбук чи планшет і все з оналайн читанням програмування, все. Дитина повинна думати

Подякували: /KIT\1

3

Re: Планшет для дитини.

тільки блокуйте ій доступ на різні соціалки, і ютубчики теж

4

Re: Планшет для дитини.

Якщо техніка має бути вживана, то тут щось порадити важко. Виберіть той варіант, який Вам найбільше підійде.
Ось один із можливих варіантів.

5

Re: Планшет для дитини.

Купіть краще книгу. Або Лего.

6

Re: Планшет для дитини.

Monolith написав:

Купіть краще книгу. Або Лего.

Краще Лего чи інший конструктор. Альбом для малювання і фломастери (яскравіші кольори, ніж у олівців, не ламаються). Пластилін. Будь-що об'ємне, що треба крутити в руках, а не тикати пальцем.

З того, що я читав, книжки (як і все пласке, не лише телевізор чи комп'ютер/смартфон/планшет) у малому віці мають бути обмежені в часі використання, бо погано розвиваються як стереоскопічний зір, так і ота «дрібна моторика», які разом сильно впливають на розвиток мозку.
Тобто книжки чи їх сучасний електронний аналог або геть-замінник потрібні, але не в режимі «на і відчепися від нас», обмежено, з обов'язковими перервами.

Подякували: Torbins, bunyk, Altair8800, sensei, FakiNyan, Monolith6

7 Востаннє редагувалося Torbins (15.01.2018 12:31:57)

Re: Планшет для дитини.

Я б щось таке взяв: https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/asus-g … xj8R0.html І згідний з хлопцями вище, користування технікою в такому віці треба обмежувати.

8

Re: Планшет для дитини.

ReAl написав:
Monolith написав:

Купіть краще книгу. Або Лего.

Краще Лего чи інший конструктор.

9

Re: Планшет для дитини.

Теж прихильний до Асус. Щодо обмеження то все гаразд,годинка в день не завадить,крім того мама працює вихователькою в дитсадку,тож будьте впевнені,що з вихованням все гаразд. В більшості дітей зараз круті смартфони,планшети... Не хочеться,щоб мій син був білою вороною. Не маю на увазі, що якщо хтось з шкільних друзів почне курити чи красти то йому теж треба...

Подякували: 0xDADA11C71