1 Востаннє редагувалося Romko (28.01.2018 20:07:02)

Тема: Не працюють кнопки

Доброго дня. Вирішив зібрати собі простий пробник на основі arduino pro mini. Завантажив скетч, зібрав схему автора. І..... Інформація меню відображається, проте кнопки +, -, ок - відмовляються виконувати свою функцію (точніше, + та - час від часу перелистують меню, а кнопка ок взагалі не піддається).

Post's attachments

shem_pultoskop_v2.jpg 106.67 kb, 184 downloads since 2018-01-28 

Подякували: 0xDADA11C71

2

Re: Не працюють кнопки

Буду вдячний, якщо хтось знає як вирішити дану проблему

3

Re: Не працюють кнопки

може проблема в тому, шо схема московською написана?  *SCRATCH*

Подякували: HetmanNet1

4

Re: Не працюють кнопки

Справа в тому, що автор з Києва ) Я вже вирішив проблему, дякую

Подякували: 0xDADA11C71

5

Re: Не працюють кнопки

На майбутнє: якщо питаєте про Ардуїно, то, перш за все, показуйте код.

Подякували: ReAl1

6

Re: Не працюють кнопки

+1
І конкретніше пишіть, що значить «не робе».

7

Re: Не працюють кнопки

Всім дякую, проблема ізчерпана: 1) код правильний (як мінімум сам код, бляха, прога перевірила на наявність помилок); 2) автор проекту не викладав би схему, не впевнившись в її дієздатності; 3) якби мені була б потрібна допомога по коду, тоді довелося б створювати тему в окремому для цього розділі; 4) я чітко вказав проблему; 5) людина, яка працює з залізом, при цьому впевнена в своїх знаннях (шарить) -  запитає про наявність стягуючих резисторів (цифровий пін та "земля") (нічого особистого); 6) проблема до абсурду проста - вельми шановна "про міні" має дуже малий обсяг памяті, що відводиться під змінні (звичайно, більший, ніж у моїх колишніх однокласниць, та в більшості "Ж", кхмкхм...); 7) я знаю, розумію та приймаю, що:" тупі, одноманітні, банальні питання і т.д. і т.п. - всіх за***ли", тому я навпаки ділитимуся (з часом, звісно) своїми "надбаннями" у сфері електроніки, м.б. програмування. Необхідно ж рости. Так ось, до чого я. Перший акаунт я запоров по своїй провині. Тому не зважайте, що я тут всього менше місяця, насправді вже рік як відвідую форум (час від часу), та дуже вдячний модерам за дійсно гідний форум. Прочитавши декілька тем по організації форуму, я дійшов висновку, що жарти та почуття гумору тут вітається.
P.S. Тупих та лінивих студенів можна просто банити, бо навряд чи вам сподобається т.н. "натура" в винагороду))
Як варіант, пропоную, щоб самі активні (якщо мають бажання, звісно) створили окрему "гілку" на форумі і жартівливо підписати "лінивим студентам, не по темі". І платно допомагати, бо за благі діла ніхто копієчку не дасть просто так, а їсти хочуть всі.

Подякували: 0xDADA11C71