21

Re: Питання по навчанню.

Ех, в темі вже 20 повідомлень, а мені толку ні якого. Ну не буду я щось даром завчати. %)

22

Re: Питання по навчанню.

так на першому курсі там фігня буде, основи, можна сказати. Роздупліться, краще, що таке покажчик, покажчик на покажчик, покажчик на масив покажчиків, масив покажчиків на масиви покажчиків, та як правильно виділяти і звільняти пам’ять.

23

Re: Питання по навчанню.

Та я в курсі цих "карточних фокусів". Справжній винос мозку це показчик на функцію в самій функціїї
По-моему так:

void print(int func, int (*f)(int *))
{
cout<<f(func);
return;
}
Подякували: 0xDADA11C71

24

Re: Питання по навчанню.

"Мистецтво програмування" Кнута і "Довершений код" Макконнелла вже прочитали?

Подякували: Vyachek Astrofizuk, sensei2

25

Re: Питання по навчанню.

Буду шукати в pdf. В мене зараз на черзі в покупках " Изучаем C++ через программирование игр. Доусон М.".

26

Re: Питання по навчанню.

Вибачте мою кацапську, но накой вы там кому нужны со своими крестами https://rabota.ua/jobsearch/vacancy_lis … parentId=1 ????? А в усіляких куєвах кукуєвах ваша кірочка буде всім до сраки, та мпотрібен лише реальний комерційний досвід.

27

Re: Питання по навчанню.

Прихований текст
varkon написав:

Спробуйте влаштуватися в Аделаіді або Ванкувері (наприклад) за робочою візою по їхньому списку потрібних професій (з використанням преференцій) - а після ми побалакаємо про "Ну й добре" (діалог з ейчаром)".
При тому що таким як я не потрібно взагалі ніякого діплому - досить підтвердити необхідні навички (зараз трошки складніше - але не важливо).
Є можливіть отримати професійний діплом - це зразу + $500 приблизно порівняно з медіаной. Але про ВУЗи Черкасс я б такого не сказав  - але це не про Черкасси а про то що треба вибирати на що витрачати свої роки. Якщо ви вчитеся в КПІ - це одне (хоч все рівно цей диплом треба підтвержувати, бо КПІ не є тим ВУЗом чиї дипломи котуються у світі), а якщо ви вчитеся у Черкассах - як то кажуть краще бути останнім серед левів чим першим серед баранів. Краще тоді записатися на галеру зразу та напрацьовувати досвід.

Я десь по постах, здс, згадував про значення дипломів за бугром. Там - та, він потрібен. У країнах третього світу (та конторах, які просто мають тут офіси, навіть якщо кодери релокувалися у всякі штати) - ні.

28

Re: Питання по навчанню.

Розумні дядки а що ви скажите про бібліотеку <algorithm>? Я бачив що вона крута, але там методів кілька десятків. Тож вирішив до вступу її не чіпати. Авось обмине? Авось вона для якихось наукових розрахунків?

29

Re: Питання по навчанню.

Вона не дуже крута - 90% функцій звідти ви можете написати самостійно і зараз.
Зате 90% за те, що ваші функції будуть працювати повільніше, зі зайвими витратами пам'яті і глюками. Тому дуже бажано цю бібліотеку знати і активно використовувати.

Подякували: Vyachek Astrofizuk, leofun012

30

Re: Питання по навчанню.

0xDADA11C7 написав:

Вже розмітка сайту навчального закладу сама говорить про стиль 2000 року, і вони когось і чомусь там навчати збираються, прости Господи! А відповідь проста...

fpm.kpi.ua

31

Re: Питання по навчанню.

Поки чекав допомоги від профі - допомога прийшла з інтернету. :D Ось знайшов програму Львівської IT академії:
http://lgs.lviv.ua/c-plus-plus/ Доречі в мене майже готове: Синтаксичні примітиви мови. Потрібні лише невеликі доопрацювання. Довольний як слон.
Ладно, модератор, закривай цей топік.:)