1

Тема: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

Всім привіт! Потрібен напарник(и) бажано програміст C#. Основна задача бота, це порівняння між-біржевих цін, та покупка чи продажа, на тій чи інші біржі. В більшості випадків робота з API різноманітних бірж.
Навички в торгівлі чи знання специфіки криптовалют не потрібні. Винагорода в крипті + додатковий крипто скілс :)

Подякували: 0xDADA11C7, /KIT\2

2

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

Два дні не виходить на зв'язок, тому криптоскілз я отримав, а винагороду ні. Це той випадок коли людина сама себе обдурила, обіцяв етеріуми, я відмовився від передплати, бо не знав як швидко зможу приступити до роботи через незнання сі шарпу та предметної області. Він допоміг мені ознайомитися з предметною областю(біржами), правильно корегував ТЗ в разі потреби і розбив ТЗ на завдання. Після виконання першого завдання я захотів отримати ту саму "передплату", яку я мав вивести в гривні, виявилося що він обміняв етеріум на ICO на основі етеріума (який з моменту укладання домовленості виріс в 2 рази) і не може розрахуватись. Останніми його словами було "я себе загнав в незручну ситуацію" і "будуть ефіри". Найдурніше те що вікно можливостей для програми зачиняється і він обдурив перш за все себе, а потім вже мене. Бажання прокрутити гроші зайвого разу виявилося більшим за ризик зупинити проєкт, який приноситиме стабільні гроші, все як в українських підприємців (окрім принижень і великого морального задоволення). Мені одна християнка казала що все так погано через те, що всі люди не на своєму місці. Я бачив комерсантів, які думали що вони бандюки і цькували один одноко словами "комерц", а самі володіли бізнесом і нерухомістю, бачив атеїстів які увіровали в те що Тесла приніс на землю вчення про змінний струм аби спасти нас, грішників, до якого сучасна наука дійти не може, а на цей раз я бачу фінансиста який діє як кишеньковий злодій  -- якщо завтра я вкраду багато, то відкуплюся від судді, всі забудуть мої гріхи і я увійду до уряду, як Янукович, а головне швидше крутитися, бо переможцю все простять.

Подякували: /KIT\, sensei, ostap34PHP, karmeljuk, 221VOLT5

3

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

З'явився блудний папуга, хай не ображається на повідомлення вище.

4

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

Появився не запилився) Чуть-чуть поспішив з текстами

Подякували: 0xDADA11C71

5 Востаннє редагувалося Cryptoman (20.03.2018 11:15:54)

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

бомбить!!! але бомбануло тільки після відсутності виконавця майже на один місяць!
Карл!!! що за нах? я просто не мав можливості вийти на зв'язок в грьобаний джабер проміжком часу два дня...
Ти що гониш? джабер це типа анонімність і все таке!
Карл нах"я анонімність між заказником і виконавцем????
Проїхали... можливо я не вкурюю місцевих трендів з використанням якоїсь анонімності))) реально смішно)))

Заплатили даному персонажу і заплатили би, ще в два рази більше, за виконану роботу, але даний персонаж не реалізував навіть 5% ЗАПЛАНОВАНОГО. За місяць часу співпраці в нього практично випрошували демку на тест, яка після теста виявилась просто диким сирцем. Витрачені гроші були потрачені на вітер.

6

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

Його тут і на форумі вже місяць немає.

7

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

https://memoteka.com/images/1/1a/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C1.jpg

8

Re: Написання торгового крипто-валютного робота (арбітраж)

Ну а що ви хотіли?
Кріптовалюти, кріптоскіли - й СЮРПРАЙЗ! КРИПТОВИКОНАВЦІ )))
А якщо серьйозно - то ви обидва виглядаєте не дуже розумно. Тому що, якщо ваша таска не потребує аноимності, то чому ви погодилися на подібні умови? Тим більше якщо ви робите передплату  - caveat emptor, це знали ще у давньому Римі. Чому для таких випадків не користуєтесь арбітражем? Це нормальна практика, що б запобігти проблем, як для виконавця так й для замовника.
Тим більше що завжди треба мати на увазі різні форс-мажори - людина може захворіти, поїхати у відрядження та інші неприємні речі. А враховуючи місто проживання "Дніпрожидівськ" у персонажа - то здається сезонні загострення та патронат ПНД цілком може бути повсякденною реальністью ))