1

Тема: Компілятор для Puthon3

Привіт всім.Радий що знайшов цей форум.Відразу дякую всім хто відгукнеться на моє повідомлення.
Я два роки вивчав Python3 на платформі Sololearn там є свій компілятор але при компіляції цьго коду:

import pandas as pd
print('-'.join(pd.read_csv('file_name.csv', header=None)[0]))

вибиває помилку.
Мені всерівно на їх компілятор (я не винен що він в них трохи застарів).Може це помилка в коді.
Але в будь якому випадку я буду вдячний якщо хтось або порекомендує середовище програмування для Python3 , або вкаже на помилку в коді.

2

Re: Компілятор для Puthon3

1. Python - інтерпретована мова, а не компільована. Відповідно, не при компіляції, а при спробі виконання.
2. Ми не телепати і не знаємо, яку саме помилку вам вибиває, а відповідно, не можемо адекватно допомогти. Будь-яка відповідь буде базуватися не на фактах, а на наших припущеннях, і може не допомогти (якщо, звісно, ви не напишете, яка там помилка).
3. Pandas - не стандартна бібліотека, з чого б вона була на онлайн-платформі, призначеній для навчання? (звісно, якщо у них немає окремого курсу по ній).
4. Ну і звісно ставте собі на домашній комп'ютер Python3, улюблений редактор коду (Sumblime Text, наприклад), pandas і вперед.

Подякували: Chemist-i1

3

Re: Компілятор для Puthon3

1. Python - інтерпретована мова, а не компільована. Відповідно, не при компіляції, а при спробі виконання.

Ну, технічно, перед виконанням Python компілює початковий код у байт-код (і тому, наприклад, синтаксична помилка вкінці програми унеможливлює запуск програми, навіть якщо в процесі своєї роботи програма до того місця навіть не доходить) — тож і чистим інтерпритатором назвати його теж не можна. Проте, інтерпритатор байт-коду та компілятор інтегровано в одну програму, компіляція здебільшого відбувається приховано, .pyc-файл з байт-кодом може не створюватися взагалі, а компіляція імпортованих модулів може відбуватися безпосередньо під час імпорту (коли модуль, що їх імпортує, вже виконується) — все це робить різницю між помилками компіляції та помилками під час виконання дещо розмитою (зокрема, в даному випадку, імпорт неіснуючого модуля є помилкою, що відбувається під час виконання — що для «справжніх» компільованих мов нетипово).

Сказане вище стосувалося найпоширенішої реалізації мови. Проте, також існують реалізації python'а в вигляді компілятора, де компіляція відбувається безпосередньо в машинний код — втім, навряд чи даний онлайн-сервіс використовує таку реалізацію.

Подякували: koala, leofun012