1 Востаннє редагувалося fxsektor (16.07.2018 22:48:29)

Тема: React+ASP.NET Core + VisualStudio

Всім доброго вечора. Не знаю у якій гілці створити данну тему,  тому обрав фронтенд JS. Якщо вибрав не той простір то вибачайте.

На данному етапі вивчаю React, основна мова C#. Помітив проблему що в неті майже нема ніде комьюніті на данну комбінацію. Хотілось би створити тему а бо взагалі напрямок на форумі під данну технологію в комбінації з ASP.NET Core та середовищем VS. Знайти однодумців та разом навчатись та створювати якійсь тестові проекти або реальний комерційний невеликий проект.

Потреба створити данну тему виникла, що всюди в інтереті навчання по React іде виключно в рамках фронтенду та в легких редакторах. Це звісно ускаднює трохи задачу самонавчання коли ти кодишь на .NET та в VS. Тим більше помітив що данна технологія швидко розвивається та відеокурси вже трохи не актуальні.

Про себе: Сам навчаюсь вже трохи більше року, для себе  пишу деякі проекти - в більшості WEB. Базовий рівень JS та Jquery. Свій рівень по Full Stack Developer C# можу оцінити на рівні Junior. На данний момент вже маю свою першу комерційну роботу в одному проекті медичного напрямку як фрілансер. Це більше стажування за приємний бонус а ніж робота. Поки що програмування не є основне джерело заробітку. Розумію що б брати реакт потрібномати вже впевненні знання JS але цей світ так швидко рухається що не хочеться зволікати і почати сумісне навчання. Сам вже як 3 тижні намагаюсь вчити React по відео курсах ITVDN але там курс як на мене трохи застарів, тому прийшов сюди:). Можете пінгувати в skype - FX_Sektor

2 Востаннє редагувалося sergii.zhuravell (04.09.2018 20:00:33)

Re: React+ASP.NET Core + VisualStudio

Привіт. Як кажуть вумні люди - треба вчити основи, а не бібліотеки, тоді будете постійно в тренді. Взагалі для .net зазвичай в пару йдуть Ангуляр і ТайпСкрипт. Але Рект звичано універсальна річ. Реакт можна вчити  так - спочатку офіційна дока і потім папіт проджектс.

Подякували: leofun011

3

Re: React+ASP.NET Core + VisualStudio

fxsektor написав:

Можете пінгувати в skype - FX_Sektor

FX_Sektor ?
Хочу нагадати, що в правилах форуму є такі пункти як :
2.1
2.3

4

Re: React+ASP.NET Core + VisualStudio

leofun01 написав:
fxsektor написав:

Можете пінгувати в skype - FX_Sektor

FX_Sektor ?
Хочу нагадати, що в правилах форуму є такі пункти як :
2.1
2.3



Цей аккаунт від якого створенно цю тему без доступу. Не працює форма відновлення для нього як не крути..писав давно ще в адмінку, в ітозі створив новий

Подякували: leofun011