1 Востаннє редагувалося rachnog (03.08.2013 18:54:04)

Тема: Шукаю java-ментора в Києві

Всім привіт.

Щойно закінчив другий курс КПІ прикладної математики і зрозумів, що знання теорії ймовірностей і матану це, звичайно, добре, але пора вже шукати роботу. Ще півроку тому вирішив почав вивчати Java, гриз Хорстманна, Еккеля, задачки на javarush.ru. Само собою, почав спамити резюме по київських конторам з відомого топіка на ДОУ (http://dou.ua/lenta/articles/pervaya-rabota-studenta/). Кілька співбесід звичайно завалив, ще на кількох показав рівень вище середнього, але на рівень Junior'a не витягав (були косяки по багатопоточності, БД). Все, що не знав, опрацював і зрозумів. Нещодавно навіть пройшов перший етап співбесіди в інтернатуру Люксофта і готуюся до наступного. Заодно почав розбиратися з Android'ом, хочу написати собі невелику програмку.

Проблема в тому, що я зараз тільки на 3му курсі, і далеко не факт, що зможу зробити собі в деканаті вільне відвідування (хоча середній бал у мене 4.5), щоб піти працювати на 30-40 годин на тиждень. Тому шукаю таке працевлаштування, щоб працювати 4-5 годин на день. Зрозуміло, що без досвіду я не особливо комусь і потрібен, але я точно знаю, що працювати, виконувати певні завдання і швидко отримувати якісний досвід я можу і зараз, тому шукаю можливість влаштуватися помічником програміста або стажером на неповну зайнятість за символічну зарплатню на проїзд і бутерброд з сиром на обід.

Моє резюме: https://docs.google.com/file/d/0B-wXCsJ … FRadVZ4aHc (там є номер телефону і емейл)

Якщо комусь тут потрібен кмітливий учень і помічник, буду дуже радий поспілкуватися :) Раптом у когось є ще поради по темі, із задоволенням вислухаю)

2

Re: Шукаю java-ментора в Києві

ФПМ, а яка кафедра? В DataArt не пробували відправляти резюме? Вони добре відносяться до студентів.

3

Re: Шукаю java-ментора в Києві

Кафедра власне прикладної математики)
туди відправляв резюме, але, на жаль, не отримав взагалі жодної відповіді.

4 Востаннє редагувалося Replace (03.08.2013 19:14:43)

Re: Шукаю java-ментора в Києві

Ну тоді копайте в Open Source. Буде реальний проект, реальний досвід. Перед цим виберіть напрям, який більше подобається Java EE (Web) чи Android. Ментора нереально знайти. А щоб бути стажером потрібно мати або хороші теоретичні знання або певний досвід у реальному проекті. Вам потрібно саме Java. Я сам ФПМ закінчую. На 4 та 5му курсі вас почнуть запрошувати у великі компанії: GlobalLogic, Ciklum, Epam, Dataart. Буде велика кількість безкоштовних курсів та семінарів. Проте не забувайте про своє здоров'я: дуже складно навчатись і працювати паралельно :)

P.S. у всіх моїх одногрупників є робота (хороша робота), тому особливо не парьтесь з цього приводу. Насолоджуйтесь студентським життям.

P.S.2. Якщо вас цікавить веб (не java), то можете зв'язатись зі мною (ось вакансія, але можна створити якісь інші умови).

5

Re: Шукаю java-ментора в Києві

rachnog написав:

Проблема в тому, що я зараз тільки на 3му курсі, і далеко не факт, що зможу зробити собі в деканаті вільне відвідування (хоча середній бал у мене 4.5), щоб піти працювати на 30-40 годин на тиждень.

та ладно? просто з'являєшся в інституті хоча б раз на місяць, а там з кожним викладачем домовляєшся про здачу заліків/екзаменів екстерном
ну і деканат попереджаєш (про всяк випадок)
не знаю щодо ФПМ, а на ФТІ така штука катить