1

Тема: Не працюють колонки (сабвуфер)

Привіт всім. У мене рік тому поломалися колонки (сабвуфер) , кинув їх на гороще та купив нові. Вчора на них натрапив, вирішив вияснити в чому справа. Можливо хтось зтикався з токою проблемою як у мене!
Опис: )))
Дві колонки нічим не відрізняються між собою, підключаються до сабвуфера і від сабвуфера іде два дроти один для резетки інший для підключення до компютора! Ось і в цьому полягає вся проблема. В мене не працює сабвуфер. Колонки які підключаються до нього працють але дуже тихо, тому що їх потрібно підключити до сабвуфера який чомусь не працює. В його ремонті мені і потрібна ваша допомога!
Як це сталося: )))
На дворі падав сніг, в домі боло холодно, зається це був січень. Я дивився фільм, і бац... сабвуфер поломався !
Заді сабвуфера є кнопочка вкл та выкл якщо нажати вкл то сабвуфер повинен засвітитися, але чомусь він не світиться. В цьому напевне і є його поломка! Що це може означати? Що за це відповідає!
Тепер я готовий вислухати вашу думку, тільки не матюкайте сильно за описання проблеми, я сам знаю що написав якусь фігню но по іншому я не знаю як описати проблему!

2

Re: Не працюють колонки (сабвуфер)

Ось тут є фото моделі колонок)
http://www.ricardo.ch/kaufen/computer-u … 705559042/

3

Re: Не працюють колонки (сабвуфер)

Вангую, сгорів підсилювач саба (там їв всього три, хоча Ви й не назвали, що за колонки) але пару раз стикався приносили, як правило там три підсилювача на кожен (2 на сателіти, 1 на саб), як правило TDA2030A або щось на кшталт цієї.

Подякували: Faraon1

4

Re: Не працюють колонки (сабвуфер)

*проходила мимо*

Faraon написав:

На дворі падав сніг, в домі боло холодно, зається це був січень. Я дивився фільм, і бац... сабвуфер поломався !

:D
тобі б коретенькі новелки писати - ефект неочікуваності вже є, залишилось лише запастись папером і підшукати видавництво

Прихований текст

та хоч тайфун тоді був - яке це має відношення до поломки?!

Заді сабвуфера є кнопочка вкл та выкл якщо нажати вкл то сабвуфер повинен засвітитися, але чомусь він не світиться. В цьому напевне і є його поломка!

це не поломка - це наслідок поломки.

Подякували: Faraon, Chemist-i2

5

Re: Не працюють колонки (сабвуфер)

При таких поломках варто викладати фотки плати у середині.. :) Але дивлячись на опис краще не треба, а то ще більше бід наробиш :D