1

Тема: Кастомізація Sublime Text 3

Здорів. Sublime Text 3 то такий дуже файний текстовий редактор, ну він дууууже файний. Я зара вчу штуки для веб-дизайну, ну там JS, CSS і так далі. І от працюю в Sublime Text 3. Дуже файна штука!1
Так от, коли я дійшов до уроку по плавним переходам в CSS,  а це властивість під назвою - transition, то я зіштовхнувся з проблемою такою, цієї властивості не було в випадаючому списочку всіх властивостей, ну знаєте, як в VS, коли пишеш першу буковку якогось слова, то з'являється такий список, в котрому вказані всі змінні і т.д., котрі починаються на цю букву, і чим більше букавок напишеш, тим більше звужується коло значень в тому списочку. Так от transition там не було. Спочатку я пішов виясняти за це діло в группу в ВК того чювака, котрий записує уроки використовуючи цей Sublime Text 3, але вже 1 день пройшов, відповіді я не побачив, а інші люди зафлудили ту тему (тема для питань), і моє питання потроху "звалює" в захід (сонця). Тому  я пішов на форум самого Sublime Text 3, створив там тему, та своїм кривущим англійським щось там їм почав поясняти. Відповіді все ще нема. І тому!!! Я напружив мозок, і згадав, що хтось на цьому форумі казав мені, що всілякі такі допоміжні штуки в текстових редакторах і т.д. звуться сніпетами. Тому я і загуглив - custom snippet for Sublime Text 3. І знайшов потрібну інфу! як виявилось, в Sublime Text 3 створювати свої сніпети досить легко, але я ще не повністю розібрався.
І так, я створив таку штуку, що коли я пишу tra, чи щось типу того, то бачу в списку властивість transition, а якщо обрати її, то воно перемістится в робочу область та буде в мене в стрічці слово transition:
http://не-дійсний-домен/4Vvy2.png
Після нього мають бути якісь параметри, якщо таким чином створити іншу властивість, наприклад, font-family: і після двох крапок натиснути Ctrl+SPACE, то можна побачити список можливих значень.
http://не-дійсний-домен/4Vvwh.png
Але як таке зробити для моєї властивості я не знаю, тому якщо хтось працював з Sublime Text 3 і має досвід в створенні крутих кастомних сніпетів, то пишіть сюди, і поясняйте мені, як воно робится, будь-ласочка.  *HI*

Подякували: Очі.завидющі2

2

Re: Кастомізація Sublime Text 3

нашо ровер
тримай
https://sublime.wbond.net/packages/CSS3

3

Re: Кастомізація Sublime Text 3

Автодоповнення називається. Можна подивитися код інших плагінів.

4

Re: Кастомізація Sublime Text 3

Некропостери повинні страждати
http://не-дійсний-домен/bGJfe/d0c4e7665f.png

5

Re: Кастомізація Sublime Text 3

угу, файний. якщо маєте справу лише з utf-8.
та автоперевірку оновлень не відкючити.
а так - да, досить зручний, краса, глЯмур.

6

Re: Кастомізація Sublime Text 3

Не помітив дати.