1 Востаннє редагувалося 0xDADA11C7 (09.03.2014 17:24:49)

Тема: Які новинарські сайти ви переглядаєте?

Я донедавна дивився, есперсо тіві, але там така страшна кількісь граматичних помилок, що ріжуть мені очі, через які я не можу дивитись на це неподобство. Останнє що я побачив - "де на причальної стінки коштують 7 українських кораблів", а до того бачив "відміняють" (цікаво у який відмінок?) закони замість "скасовують". Громадське телебачення не має повноціннлї стрічки новин, хоча його трансляцію на першому національному я позитивно оцінюю. Раніше увімкнеш перший - Гордон із Задорновим балакають про "заборонений" виступ про Кучму, або ще краще - Гордон із Яном Табачніком балакають про Кобзона. Ще трохи перегляду такої "вільної преси" і зовсім перйду на білоруський белсат, вони хоч цінують мої вуха і очі. Єдина проблема - там половина внутрішньобілоруських новин, а хотілося б українських.

2 Востаннє редагувалося ktretyak (09.03.2014 19:02:19)

Re: Які новинарські сайти ви переглядаєте?

Останнім часом я повністю перейшов на Twitter. Там мабуть представлено більшу половину всіх сайтів новин та інших інтернет ресурсів з усього світу.

Реєструєтесь там. Знаходите цікавий ресурс, підписуєтесь на нього, та переходите на головну сторінку. Після чого вам буде надходити свіжа інфа без перезавантаження сторінки.
По суті в Twitter йде потік одних лише заголовків, з яких можна переходити вже на відповідний ресурс і читати його повністю.

По-ідеї, якщо ви зареєструєтесь, то вам повинно стати доступним перегляд, наприклад, моєї підписки. Можете щось собі вибрати із цього.

Подякували: 0xDADA11C71