Тема: Лінійні списки

Потрібно створити лінійний список  з 4 елементів. Саму програму по запису  створити зможу, без проблем, от тільки чим відрізняється запис від лінійного списку?

2

Re: Лінійні списки

https://uk.wikipedia.org/wiki/Лінійний_список

3

Re: Лінійні списки

як би я хотів собі запарити ще дужче мозок, то зайшов би на вікіпедію, але ж ні, я звернувся до людей які мають стаж в цьому. тому якщо хочете допомогти, а в вашому випадку це наштовхнути на відповідь, то будь ласка.

4

Re: Лінійні списки

Тобто наших мізків вам не шкода?
Розумієте, будь-яка відповідь, яку вам напишуть, буде схожа на статтю в вікі - можливо, щось буде розкрито детальніше, а щось не висвітлено, але в будь-якому разі це буде щось подібне. А якщо ви не хочете читати статтю в вікі - то які шанси, що захочете читати відповідь тут? І нащо нам писати розлогу відповідь, яка, по-перше, все одно вже написана, а по-друге, яку прочитає менше людей, ніж в вікі - а найголовніше, її не прочитає той, кому ніби-то вона призначалася? Читайте вікі, якщо щось незрозуміло - перепитуйте. Тільки предметно (не "що таке X", а "в вікі сказано X, я так зрозумів, що це Y, уточніть чи виправте мене").

Подякували: lichmanmaksim, 0xDADA11C7, Torbins, DOP4