1

Тема: Програма на літо...

Доброго дня
В мене незвична проблема, потрібно написати програму на будь-яку тему але в голову нічого не лізе.
Допоможіть ідеями, будь ласка.

2

Re: Програма на літо...

На delphi?
Який рівень знань. Що вивчали?

3

Re: Програма на літо...

Як вам такий варіант?

4

Re: Програма на літо...

Рівень першого курсу технікуму + самостійне опрацювання.
Torbins, дякую, але там більше програми шкільного рівня.

5

Re: Програма на літо...

Хм, ну в голові такі варіанти:
- Написати власний блокнот з розширеним функціоналом: вкладки файлів як в notepad++, нумерація рядків і ще багато різних фішок можна придумати. Сам колись подібне на C# писав.
- Написати гру, типу як "Перший міліон", де потрібно вибирати варіанти відповідей на питання і т.д або "Хакер" чи "Комп'ютерщик" (можна пошукати в інтернеті).
- Програму для нотаток, яка буде висіти в системному треї і в неї можна додавати задачі з заданням часу і коли приходить час, то повинно якось сповістити користувача про те що задача активна.

6

Re: Програма на літо...

А я от думаю де б знайти щось на зразок Girder 3.3. Щоб без проблем із сучасними операційними системами працювало, при цьому було таким же функціональним, універсальним та зручним, і не жерло купу оперативки.

7

Re: Програма на літо...

напиши вірус....але під типом програми яка не є шкідлива! наприклад: ця програма має записуватися одразу у автозагрузку і жерти ОП! це цікавіше ніж просто прога якась...але це написання має бути з метою простого ознайомлення)

8

Re: Програма на літо...

ksud_*93 Ви, куме, літо з осінню переплутали та ще й людину на слизький шлях штовхаєте) От я скільки не штовхаю - лише трохи похитуються і лякаються асемблеру, немов чорт ладану.

9

Re: Програма на літо...

класно написав..+100500 за слова))хахаа...просто потрібно імпровізувати трошки, а то нудні проги робити не прикольно))потрібно, щоб радість приносили)))