1

Тема: Шукаю роботу C++

Я молодий і перспективний студент. Знаю мову програмування С++ на рівні консольних задачок. Якщо потрібно можу вивчити ще щось в додачу. Це може бути Win32 API або навіть Java. Можливо когось зацікавить моя пропозиція. Мені ж в свою чергу треба якось здобувати досвід. Пишіть сюди в тему. Я обов'язково відгукнусь на всі пропозиції.

2

Re: Шукаю роботу C++

Програмувати на рівні консольних задачок в С++ може і макака, тому знань у Вас немає... Навряд хтось відгукнеться на таку пропозицію. Для здобутку досвіду я б Вам радив приєднатись до якогось опенсорс проджекта, та трохи покодити його (От наприклад прямо в нас на форумі йде розробка саме на С++). І почитайте як правильно резюме писати, і обов'язково напишіть, там у першому ж повідомленні є посилання як то робити. Ну і звичайно, що проджекти, проджекти і ще раз проджекти, туліться куди тільки можна, щоб у Вас був список того, що Ви робили, щоб Ваш потенційний роботодавець побачив що Ви вмієте. А доки Вас можуть тільки тестувальником взяти за 2к-3к гривень, та і то у банк.

3

Re: Шукаю роботу C++

Прийшло у приват мені, публікую тут.

koza4ok написав:

Я прочитав ваше повідомлення у мене в темі. Читаючи ту тему про проект не зрозумів нічого. Що можете порадити для детальнішого вивчення c++. Вітаються книги)

Проект (Life_of_ANTS) я Вам привів як приклад відкритої розробки, до якої можна долучитись, таких розробок у світі дуже багато, і можна вибрати собі те, що більше подобається, пошукати на сервері github. Стосовно літератури - Вам сюди.

P.S.

Не пишіть мені приватні повідомлення, я ж не персональний консультант, всі питання обговорюються в темі.

4

Re: Шукаю роботу C++

Це може бути Win32 API

Угу, рік кодингу як мінімум для розуміння вінАПІ.  До того ж консоль нікому не потрібна, вивчіть хоча б MFC.