1

Тема: Домовитися з великим сайтом про розміщення посилання

Багато латентних реплейсян сидять на гуртом, доу і лоу. Більш за все хотілося б побачити емблему перлейса на головній сторінці гуртом, але... при дуже якісних користувачах, що створюють унікальний контент там жлобуваті й аутичні адміни. Маю підозру, що від розпилу пожертв на озвучення кіна, вони втратили зв’язок з реальністю.

2

Re: Домовитися з великим сайтом про розміщення посилання

Так от - треба накатати їм пред’яву, що на головній сторінці в посиланнях "друзі" - суцільний треш, бажано в них на сайті і декількома користувачами, бо з частини того трешу вони рекламний шекель збирають. Це поясную і відсутність великої спільноти лінуксоїдів навіть у них в друзях, зате присутня російськомовна енціклопедія про трансформерів. А відповідь проста - всі трансформери насправді українці, бо інакше нащо додавати посилання на російськомовний проект, що розповідає про мейнстрим американської культури.

  • прозалізо взагалі лежить

  • Файна Меморія мертвий проект (майже не оновлюється, на відміну від драматики)

Не те щоб я був проти рекламного шекеля, але ж декларують вони зовсім інші цілі.

3 Востаннє редагувалося P.Y. (08.03.2015 06:36:54)

Re: Домовитися з великим сайтом про розміщення посилання

На головну сторінку Гуртом хтось узагалі заходить? Мені здається, більшість відвідувачів тусуються на толоці (де присутні лише два дружні посилання знизу) — функції порталу не до кінця зрозумілі. ІМНО, зареєструватись рядовим користувачем, поставити посилання на Реплейс у підписі й щось активно релізити буде ефективніше.

Подякували: 0xDADA11C71