1 Востаннє редагувалося Vladik_besh (28.03.2015 14:16:45)

Тема: Дивовижні факти про презервативи

Існує велика кількість різних варіантів контрацепції. Тільки найпопулярнішим на сьогоднішній день є саме презервативи. Ці помічники не тільки запобігають факт появи небажаної вагітності, але і допоможуть захиститися від хвороб. Однак крім цього є і захоплююча інформація, яка допомагає нам ближче познайомитися з цим чудовим атрибутом статевого життя.


Самому старому і найдавнішого презервативу дуже багато років. Він з’явився ще в Давньому Єгипті. Фараон Тутанхамон використовував його як ритуального атрибуту. У презерватива є вивірений стандарт. Він полягає в можливості тягнутися. Якісний і надійний варіант зможе легко розтягнутися на 700%, при цьому він не порветься.

Найчастіше, саме сімейні пари набувають презервативи. Згідно з даними статистики, саме цей засіб є найпопулярнішим контрацептивом. Однак створювалися вони для того, щоб захистити людей від заразних хвороб, що передаються статевим шляхом. До речі, безпосередньо в Європу такі захворювання потрапили від експедиції, яку очолював знаменитий першовідкривач Америки — Колумб.

У тій же самій Америці провели експеримент. Лікарі вирішили з’ясувати, чи допомагає презерватив дійсно захиститися від статевих інфекцій. Виявилося, що всі заражені американці або просто неправильно користуються презервативами, або зовсім їх не надягають під час статевого акту. Таких виявилося більше 70%.

Сучасний презерватив вельми відрізняється від тих, що використовували в Середні віки. У той час, вони були дуже дорогими, мали властивість багато разів використовуватися і обов’язково повинні були бути випрані.

Ну і наостанок, варто звернути увагу на той факт, що ще кілька років тому, основними покупцями презервативів були жінки (більше 70% випадків). Сьогодні ця цифра дещо відрізняється. 75% чоловіків набувають презервативи як засоби захисту самостійно...

Джерело

2 Востаннє редагувалося koala (28.03.2015 14:30:51)

Re: Дивовижні факти про презервативи

А в деяких країнах вони ще й владу утримують...
Модератори, прошу, приберіть рекламу сайту, а решта хай буде.

3

Re: Дивовижні факти про презервативи

О поки вам писав, ви вже тут)

4

Re: Дивовижні факти про презервативи

Сам не знаю що з цим спамером робити, з дного боку пости "українською" і реклама, а з іншого - наче правил і не порушує.

5

Re: Дивовижні факти про презервативи

Не розумію як можно не правильно використовувати презирвативи))