21

Re: Розвиток форуму

У фільмі "Соціальна мережа" Цукерберг

то в фільмі, а так пишуть про фільм шо такого не було

22

Re: Розвиток форуму

Вас просять страшно напиватися, чи що? Якщо ви маєте дійсно серйозні проблеми зі здоров’ят то одне, а якщо ви вигадали що не можете чарку хильнути і чарка полегшить вашу соціалізацію з розкрутуою форуму то інше. Ми ж вам не пропонуємо 5 разів на день у генделик ходити, як з’являться так любі вам соціальні зв’язки - можна вже туди не ходити. ІМГО, лучче в 40 год померти, ніж нити від втрачених соціальних зв’язків з алкоголіками. Пийте слабоалкогольне щось, сидр чи джин тонік, якщо боїтеся великих "оборотів".

Подякували: VertoX1

23

Re: Розвиток форуму

Я можу пити, можу не пити, але задоволення від випивки не отримую, тому навряд чи можу активно соціалізуватися таким чином (п'яний P.Y. відрізняється від тверезого P.Y. лише кольором обличчя і здатністю слухати Сердючку — за рештою показників це такий же нерішучий депресивний зануда з кривим почуттям гумору).

Подякували: fanatp1

24

Re: Розвиток форуму

Тобто проблема у встановленні соціаліальних зв’язків з алкоголіками полягає у відсутності сп’яніння? Тоді залишайтеся тверезішим за вашого співрозмовника і слухайте його чи тягніть його додому встановлювати соціальні зв’язки. Як вам такі варіанти?

25

Re: Розвиток форуму

Давайте, про алкоголіків говорити в темі для флуду, а зараз, по темі, будь-ласка

26 Востаннє редагувалося P.Y. (17.04.2015 21:10:20)

Re: Розвиток форуму

Тобто проблема у встановленні соціаліальних зв’язків з алкоголіками полягає у відсутності сп’яніння?

Ні, лише у відсутності позитивного ефекту від сп'яніння.

Тоді залишайтеся тверезішим за вашого співрозмовника і слухайте його

Там може бути щось важливе?

чи тягніть його додому встановлювати соціальні зв’язки.

У випадку співрозмовниці, це, може, й мало б якийсь сенс, інакше незрозуміло, що робити з п'яним співрозмовником далі. Але це нереально — алкоголь ніяк не впливає на мою нерішучість (чи навіть посилює її).

З.І. http://replace.org.ua/post/55160/#p55160 — продовжуймо там.

27

Re: Розвиток форуму

У випадку співрозмовниці, це, може, й мало б якийсь сенс, ...  Але це нереально — алкоголь ніяк не впливає на мою нерішучість (чи навіть посилює її).

Про що й мова, якщо ваша нерішучість нікуди не дінеться, то нерішучість вашої співрозмовниці може й подітись кудись. Звичайно, власна ініціатива краще, але маємо, те що маємо.

28

Re: Розвиток форуму

0xDADA11C7 написав:

Я на кодерському сайті знайомств спамив, поки не натрапив на власницю того сайта.

Перестали спамити?

29

Re: Розвиток форуму

Q-bart написав:

Вітаю!
В мене виникла така ідея. Зараз на форумі майже 2 тисячі користувачів, та активних лише 40-50.

Теж приходила така думка в минулому році.
Але знайомство з "Стратегією теплого океану" (СТО) О. Арестовича дало розуміння того, що нема потреби в гонитві за кількістю користувачів.
СТО-3
СТО-4
Зверніть увагу на принцип організації груп в СТО-3.

30

Re: Розвиток форуму

Перестали спамити?

Мене забнили

Але знайомство з "Стратегією теплого океану" (СТО) О. Арестовича дало розуміння того, що нема потреби в гонитві за кількістю користувачів.

Ваше розуміння не корелює з потребами спільноти, ось в чому справа. Те, про що розповідає Арестович (СТО-3) знали в ОУН 30-х років, а його "глобальна" і "аполітична" естетика бере свої витоки з американської гіпі революції. Оскільки остання подія мала великий вплив на радянську мультиплікацію (мавпування Волта Діснея за ) і музику 60-х, а в Радянському Союзі у 80-і варилися в західних 60-х, бітломанія тому є підтвердження, то прихильники Арестовича - діти "Перебудови", яким приємно чуту ідеї власного середовища, яке мріє їсти веселку і серти метеликами. На відміну від культурних донорів, він не вирішив ані польське питання на Волині, ані гарно співає як Бітли.

31 Востаннє редагувалося tim (25.04.2015 14:58:24)

Re: Розвиток форуму

0xDADA11C7 написав:

Те, про що розповідає Арестович (СТО-3) знали в ОУН 30-х років

Що саме? Принципи організації малих груп?
Тоді це знали ще козаки в 15-18 столітті. Нажаль сучасні українці не знають, доводиться нагадувати.

Подякували: 0xDADA11C71