1

Тема: Резюме стажера

Доброго дня!Хочу зареєструватися в IT aкадемію Softserve за технологією Web UI.В мене виникли труднощі з написанням бажаної позиції, цілі, а також інформації щодо курсів, тренінгів, сертифікатів. А тепер конкретніше.
Щодо позиції не знаю як краще написати програміст-стажер, програміст стажер, чи можливо програміст-стажер за технологією Web UI.Щодо цілі чи правильним буде написати: отримання посади Junior Frontend Developer чи просто щось типу отримання посади програміста-стажера.Щодо курсів: чи варто розповідати про те що пройшов курс Coursera Learning how to learn, хоча немаю сертифіката. І останнє в якому форматі скидувати резюме в docx, rtf, pdf та інші?

2

Re: Резюме стажера

Там дивляться на знання, а не на вигляд резюме (я до речі на курсі devops зараз :) )... не треба писати програміста-стажера, ви ж плануєте бути програмістом то так і пишіть.
Сьогодні якраз вийшла гарна стаття на ДОУ (українською до речі)  http://dou.ua/lenta/articles/resume-advices/

Подякували: markprnk1

3 Востаннє редагувалося markprnk (15.03.2016 20:54:23)

Re: Резюме стажера

Nikson,  Тобто ви хочете сказати, що нормальним буде написати просто програміст в розділі бажаної позиції.А ціль вибрати Junior Frontend Developer. Скажіть будь ласка ви також відсилали резюме на англійській?

4

Re: Резюме стажера

markprnk написав:

просто програміст в розділі бажаної позиції.А ціль вибрати Junior Frontend Developer. Скажіть будь ласка ви також відсилали резюме на англійській?

так просто програміст і так англійською
на сайті СС є приклад резюме, або ж пошукайте в гуглі резюме Junior Frontend Developer