1

Тема: Python version controling ststems

Вітаю
Тут у нас у команді назріла проблема із нашим поточним онлайн сервісом (BitBucket + Cloud9) для комфортного програмування сайту. Проблема полягала у частим пропаданням кусків коду.
У зв'язку з цим хочу спитати - хто з чим мав досвід, хто що може порадити? Не обов'язково щоб це був онлайн сервіс, я особисто за check-in (раніше ми просто онлайн прогали один файл - сидиш і дивишся як хтось поряд бидлокодить).

2

Re: Python version controling ststems

fossil раджу коли з інетом проблеми і треба самий мінімал
дальше все треба спробувати самому svn, github, mercurial

Подякували: vitia4441

3

Re: Python version controling ststems

Не зрозуміло до чого тут python. Але чому б не git? Без github-а, навіть, га?

4

Re: Python version controling ststems

Master_Sergius написав:

Не зрозуміло до чого тут python.

Як мінімум є специфічні програмки (аля TFS), які не підійдуть під Python, але займаються тим що я хочу (контролем версій)

Master_Sergius написав:

Але чому б не git? Без github-а, навіть, га?

Ну а чому б не щось інше? Часу все перепробувати у нас немає, раз за популярним ми вже пішли - да, прикольне, але недоліки болючі. Тому вирішив розпитати - хто з чим працював, кому що сподобалось.

5

Re: Python version controling ststems

моя порада по досвіду, якщо вам не підходить ті сервіси що є, вам потрібно власний сервер
ставте ОС улюблену + систему контролю версій + налаштування потрібні == профіт

6

Re: Python version controling ststems

Я так розумію, проблема полягає в синтаксичних особливостях python'а — зокрема, в синтаксично важливих відступах, тоді як типові системи контролю версій орієнтуються на C-подібний синтаксис, де цю ж роль виконують фігурні дужки, і це має наслідки при злитті змін з різних джерел.

Якщо спробувати вирішити задачу з нуля, в основі такої VCS може бути аналог diff/patch, орієнтований на python'івський синтаксис. Напр., можна конвертувати код з python у формат з фігурними дужками, робити злиття на ньому, а результат конвертувати назад у python...

Подякували: navchalkin1