Тема: Національна Хмара SuperNovo - 14 днів безкоштовно

Запрошуємо Вас випробувати переваги хмари SuperNovo, створеної експертами De Novo, провайдера хмарних сервісів №1 в Україні.
Кожен користувач отримує 14 днів безкоштовного тестування на https://supernovo.com.ua/?from=12

Про SuperNovo
Хмара SuperNovo гарантує високу надійність та доступність сервісів. Відмінною рисою хмари SuperNovo є портал самообслуговування, за допомогою якого можна повністю самостійно конфігурувати віртуальні ресурси, створити їх та замовити послугу, не контактуючи з представниками оператора.
Масштабування ресурсів хмари проходить в режимі реального часу без переривання бізнес-процесів. Технологічно хмара SuperNovo побудована на базі рішень Microsoft Hyper-V зі зручним та знайомим багатьом операційним порталом Azure Pack.

Як підключитися
Ви можете підключитися упродовж хвилини – замовляйте безкоштовний тестовий період на https://supernovo.com.ua/?from=12

Якщо виникли питання
Служба Customer Care з радістю відповість на них.
Ви можете надсилати Ваші питання за допомогою чату, електронної пошти info@supernovo.com.ua чи тікет-системи у Вашому кабінеті самообслуговування.

2 Востаннє редагувалося FakiNyan (18.11.2016 15:56:46)

Re: Національна Хмара SuperNovo - 14 днів безкоштовно

а чого по замовчуванню відкривається російськомовна версія, а українська по цій адресі? supernovo.com.ua/uk
думали - "кому тре ця українська, але для галочки нехай буде"?

3

Re: Національна Хмара SuperNovo - 14 днів безкоштовно

Дякую за Ваше запитання. Компанія Де Ново є націнальним оператором і поважає вибір наших користувачів. Наразі ми надаємо змогу користування двома мовами. Також працюємо над англійською.
Щодо наших приорітетів, то це в першу чергу розвиток якісного українсього хмарного сервісу IaaS для українских споживачів.