1

Тема: Телевізор зі старого монітору.

Маю старий монітор Соні 19,кінескоп.Показує чудово,викидати шкода,продати не продаси. Читав роблять з таких телевізори. Якраз можна на холодильник в кухні поставити. Найпростіший спосіб- купити зовнішній аналоговий тв тюнер з VGA входом і вбудованими динаміками. Може хто з форумчан робив таке чи знає наскільки це доцільно. Чи буде толково показувати,чи не буде простіше за гроші витрачені на тюнер купити готовий невеличкий телевізор.

2

Re: Телевізор зі старого монітору.

Я і звичайний телевізор давно викинув не використовую, щоб ще думати за те, щоб його зробити з чогось (долкупляючи фактично телевізор без екрану).

Якщо вже так кортить, купіть китайського планшета, повісьте його на дверцята холодильника і налаштуйте iptv (зараз майже в кожному тарифі є воно) і дивіться слухайте на здоров'я.

3 Востаннє редагувалося raxp (27.11.2016 05:37:31)

Re: Телевізор зі старого монітору.

...у мене на холодильнику на магнітній гумі приліплений планшет, IPTV на базі андроїд-додаткiв SampleIPTV і MX Player. Питання в тому, наскільки TC буде зручний малий формат зображення. Адже порівнювати 19" монітора і планшета від сили 12" )))

Що стосується цін плеєра-тюнера і самодостатнього ТВ, то на али є https://ru.aliexpress.com/item/HDMI-HD- … c6ff5b84ca, можна порівняти з місцевими баригами.