1

Тема: Запрошую підтримати Ukrainian Language на Stack Exchange

Stack Exchange — відомий сайт питань і відповідей. Більш за інші відомий його підсайт Stack Overflow (про програмування) — але він не єдиний (є ще й інші підсайти з різних тем). Я намагаюся відкрити там підсайт для питань і відповідей про українську мову.

Але для відкриття підсайту потрібна підтримка спільноти. Вони відкривають нові підсайти лише на умовах «Ви нам спочатку доведіть, що тема затребувана — і лише тоді ми відкриємо». Посилання нижче — це не сам підсайт питань і відповідей про українську мову (який ще не відкрився), а сторінка пропозиції, на якій треба назбирати достатню кількість учасників.

http://area51.stackexchange.com/proposa … dDkD1OTLQ2

Зараз нам не вистачає близько 20 учасників, що вже мають репутацію на інших підсайтах Stack Exchange (оцінюється не лише кількість учасників, що приєдналися — учасників в цілому вже приєдналося достатньо — а й вимагається, щоб серед них була певна кількість тих, хто має майже-мінімальний рейтинг на інших підсайтах — от їх і не вистачає). Але запрошуються всі, а особливо ті, хто розуміється на мовознавстві.

Подякували: NaharD1

2

Re: Запрошую підтримати Ukrainian Language на Stack Exchange

https://не-дійсний-домен/toumS/39ef02cb29.png

Подякували: sasha2048, NaharD2

3

Re: Запрошую підтримати Ukrainian Language на Stack Exchange

І хочеться допомогти, але не впевнений, що дотримаюся ось цього "I commit to participate actively in Ukrainian Language for at least three months, especially during the private beta, and to ask or answer at least ten questions."
Тра якусь студентоту напрягти.

Подякували: sasha20481

4

Re: Запрошую підтримати Ukrainian Language на Stack Exchange

Master_Sergius написав:

І хочеться допомогти, але не впевнений, що дотримаюся ось цього…

Прекрасно Вас розумію.

Я сам ще трішки сумніваюся чи слід додаватися мені :) — ступінь моєї зайнятості варіює, і якщо період початку бети співпаде з періодом мого авралу — буде не дуже.

Але просто для інформації:

  1. технічно: невиконання цього зобовʼязання майже ніяк не карається; Ви лишень не зможете висловлювати Вашу підтримку більш ніж двом іншим пропозиціям Stack Exchange, доки не виконаєте цю; але через 6 місяців після початку бети зобовʼязання знімається незалежно від того, виконали Ви його чи ні;

  2. для проекту: краще будь-яка (реальна) участь, ніж ніякої; цей голос потрібен лише щоби формально пройти в початок бети; але бета — це теж свого роду іспит: якщо надто мало користувачів користуватимуться підсайтом, його все одно закриють; тому найголовніше — хоч якось користуватися під час бети;

  3. щоб брати (реальну) учать, не обовʼязково натискати цю кнопку; просто заходьте на підсайт, коли він відкриється, і питайте/відповідайте за бажанням; я можу сповістити коли він відкриється і адресу.