1

Тема: Шукаю команду для розробки desktop додатків на с++

Якщо у вас є вільний час, ви володієте хоча б початковим с++ пропоную створити команду для розробки  desktop додатків на с++, є декілька цікавих ідей які можна втілити, але мені не вистачає а ні часу а ні досвіду зробити все професійно.
Що я пропоную:
      Створити команду з двох чи трьох розробників та дизайнера, створити проект (додаток), який випереджає всі існуючі аналоги по всім параметрам,буде професіонально зроблений(від дизайна, до інтуітивного інтерфейсу),доступний на більшості мов та ос. Для початку проект має бути безкоштовним,але з можливістю монетизації, хоча все це можна буде обговорити пізніше.
Кому це буде цікаво:
      Початківцям с++, професіоналам які мають вільний час,випускникам вишів.
Чому ця пропозиція повинна зацікавити:
      Якщо ви не маєте зареєстрованого в документах досвіду розробки на с++,або дизайнерського досвіду готовий проект можна буде покласти у портфоліо.
      Можливість навчитись працювати у команді, безкоштовно навчатись один від одного нестандартним прийомам,хитрощам яких немає в підручниках, та не викладають у вишах.
      Багато великих компаній,розробників пз,починались зі створення невеликих проектів без початкового капіталу можливо і нам пощастить)) якщо будемо відповідально відноситись до справи.

Трохи про себе:
Киянин,мова спілкування російска, але не маю жодних проблем щодо украйнської.
Знаю основи с++ STL-добре,Photoshop,3dMax,основи html,css,javascript та PHP, деякі сторонні бібліотеки.Програмування моє хоббі, через травму коліна 4 роки тому опинився біля ком"ютера та захопився розробкою.
Перший і поки що єдиний додаток виклав у мережу без авторського підпису,бо переживав що заплюють, але отримав сотні схвальних листів і тепер жалкую що не підписав.
  http://www.softportal.com/software-3206 … la-25.html

2

Re: Шукаю команду для розробки desktop додатків на с++

є декілька цікавих ідей

Наприклад?

Подякували: 0x9111A, HetmanNet, ostap34PHP, leofun014