1

Тема: Створення форм за допомогою PHP

Треба мінімальний логічний функціонал. Глянув на зенд чимало всього але логічно. Глянув на уїї, не багато але і не логічно. Комусь така фішка потрібна? Або хтось має таку штуку. Якщо є поділіться якщо немає давайте напишемо ;)

2

Re: Створення форм за допомогою PHP

фом білдер і валідатор?

в уіі не погані форми, ненада :)

pew pew :D
Блоґ

3

Re: Створення форм за допомогою PHP

у версії 2.0 вони походу грохають форми і все в модель виносять я не помиляюсь?

4

Re: Створення форм за допомогою PHP

чесно сказати, я навіть не знаю)

pew pew :D
Блоґ

5

Re: Створення форм за допомогою PHP

funivan написав:

у версії 2.0 вони походу грохають форми і все в модель виносять я не помиляюсь?

Нєнє, вони у в"юсі саму форму малюють, але обробляється вона в моделі (ну і контроллер теж приймає участь)

6

Re: Створення форм за допомогою PHP

Matvik написав:
funivan написав:

у версії 2.0 вони походу грохають форми і все в модель виносять я не помиляюсь?

Нєнє, вони у в"юсі саму форму малюють, але обробляється вона в моделі (ну і контроллер теж приймає участь)

ну і я про це кажу) Логіка особисто мені незрозуміла =)

По темі є питання як краще організувати декоратори. Я не дуже люблю писати в рнр ось так:

$decorator->before = '<div class="form-element">';
$decorator->after = '</div>';

7

Re: Створення форм за допомогою PHP

А чим погано? ЛОгічно ж. Не будете ж Ви у в"юху виносити функціонал. А малюється нормально воно

8

Re: Створення форм за допомогою PHP

Ви маєте на увазі логічно що у моделі чи про декоратори?

9 Востаннє редагувалося Matvik (10.04.2013 05:53:52)

Re: Створення форм за допомогою PHP

Я хз, що таке декоратори, соррі)
А про "логічно", то це до моделі. Я ж кажу, обробляти в в"юсі дані - то якось невірно. З іншого боку, можна було б зробит окрему обробку/сейвування в контроллері, бо так, як є, то частенько досить неочевидно. Зате зручно