1 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (08.04.2013 21:23:15)

Тема: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Як правельно розташовувати елементи в html через css щоб на всіх компютерах з різним вибором розміру екрана було все однаково!? Яка різниця між position: relative; та position:absolute; ?

2

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Stadnik Roman написав:

Як правельно розташовувати елементи в html через css щоб на всіх компютерах з різним вибором розміру екрана було все однаково!? Яка різниця між position: relative; та position:absolute; ?

На всіх такого не досягнете.

I belong to the Dead Generation.
Подякували: Stadnik Roman1

3 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (08.04.2013 22:00:44)

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Bartash написав:
Stadnik Roman написав:

Як правельно розташовувати елементи в html через css щоб на всіх компютерах з різним вибором розміру екрана було все однаково!? Яка різниця між position: relative; та position:absolute; ?

На всіх такого не досягнете.

Дякую за пораду але хоча б  в більшості користувачів було б все добре розташовано!
Ну наприклад у Вас на цьому сайті все добре, ?
так як в мене показує?
http://faraon.besaba.com/
http://floomby.ru/s1/8acgYe
Сайт не працює є тільки головна сторінка і реєстрація! Це я просто так говорю )

4

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Stadnik Roman написав:

Дякую за пораду але хоча б  в більшості користувачів було б все добре розташовано!
Ну наприклад у Вас на цьому сайті все добре, ?
так як в мене показує?
http://faraon.besaba.com/
http://floomby.ru/s1/8acgYe
Сайт не працює є тільки головна сторінка і реєстрація! Це я просто так говорю )

У мене форму реєстрації коробить.
Може допомогти align="justify".

Яка різниця між position: relative; та position:absolute;

Семантика слів говорить за себе: відносне та абсолютне (фіксоване) розташування.

I belong to the Dead Generation.

5

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Bartash написав:
Stadnik Roman написав:

Дякую за пораду але хоча б  в більшості користувачів було б все добре розташовано!
Ну наприклад у Вас на цьому сайті все добре, ?
так як в мене показує?
http://faraon.besaba.com/
http://floomby.ru/s1/8acgYe
Сайт не працює є тільки головна сторінка і реєстрація! Це я просто так говорю )

У мене форму реєстрації коробить.
Може допомогти align="justify".

Яка різниця між position: relative; та position:absolute;

Семантика слів говорить за себе: відносне та абсолютне (фіксоване) розташування.

Що означає коробить? Ну то ліпше використовувати position:absolute; ?!

6

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Коробить означає - елементи форми поїхали і стоять нерівно.

absolute вимагатиме прив'язки до фактичних даних: координат, абощо.

I belong to the Dead Generation.
Подякували: Faraon1

7

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Ось тут можна подивитись по використанню position

Подякували: Stadnik Roman, Faraon2

8 Востаннє редагувалося smisha (20.06.2013 03:20:51)

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Stadnik Roman написав:

Яка різниця між position: relative; та position:absolute; ?

position: relative; - зміщення блоку відносно його нормального розташування. Тобто якщо у вас є три параграфи, то в нормальному потоці вони відображаються один за одним. Якщо ви для другого параграфу вкажете властивості position: relative; left:-20px; top:-50px;, то він буде зміщений відносно його нормальної точки вставки на 20 пікселів вліво, та на 50 - вправо. Тобто він налізе вгору на перший параграф, і буде при цьому зсунутим в ліву сторону. Але це не вплине на розміщення третього параграфу - він буде відображений в тому ж місці, де повинно було би закінчитись відображення другого параграфу при нормальному потоці.

position:absolute; - вказане зміщення розраховується від зовнішнього елементу для даного блоку, в якому він повністю знаходиться. Наприклад, відносно <html>, чи контейнера <div>.

position:fixed; - це мені подобається найбільше, бо ця властивість дозволяє задати координати об"єкта відносно вікна браузера, тому навіть при прокрутці сторінки він завжди залишається на місці.

Перегляньте це.

Подякували: Faraon1

9

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

smisha, тут такі пироги, що ТС з 25.05.2013 покинув форум. :)

I belong to the Dead Generation.

10

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

ТС  ???

11

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

TopicStarter (ТопікСтартер - ТС)

12

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Що за TopicStarter  ?

13

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Faraon, людина, яка розпочала тему (задала питання). Тут це Stadnik Roman.

14 Востаннє редагувалося Faraon (08.07.2013 03:33:14)

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Replace, )
TopicStarter - Автор теми
Щось в мене останім часом башка не варить! Пробачте)

15

Re: Проблемла з відображеням елементів які розташовані через css

Faraon, не дивно, пів четвертої на годиннику.

Тему закриваю, не актуально вже давно.