1

Тема: як працювати з DateTimePicker

Народ скажіть як правильно працювати з DateTimePicker в StringGrit бо я другий день мучуюсь і неможу поняти! за раніе Дякую!!!

2 Востаннє редагувалося Chemist-i (15.04.2013 16:20:37)

Re: як працювати з DateTimePicker

StringGrid,
зрозуміти,
заздалегідь,
Да покарає Вас святий Азарів =)


StringGrid1.Cells[0,0] = DateToStr(DateTimePicker1.Date)
x
Подякували: Ropihcs1

3 Востаннє редагувалося Ropihcs (15.04.2013 16:46:08)

Re: як працювати з DateTimePicker

А що за помилка це:
[C++ Error] Adoua.cpp(28): E2015 Ambiguity between '_fastcall System::operator !=(double,const System::Variant &)' and '_fastcall System::operator !=(int,const System::Variant &)'

4

Re: як працювати з DateTimePicker

Несумісність типів, int i double, компілятор Вас не розуміє, може треба зробити явне приведення.

x

5

Re: як працювати з DateTimePicker

а ви можете мені це пояснити як це зробити бо я в С++ новачьок!

6

Re: як працювати з DateTimePicker

Ropihcs написав:

Народ скажіть як правильно працювати з DateTimePicker в StringGrit бо я другий день мучуюсь і неможу поняти! за раніе Дякую!!!

Ще б не завадило вказувати, з якої це опери, який акт... Я не маю жодних уявлень, звідки ви взяли цей клас взагалі: ані коду, ані бодай назви бібліотеки (кутя, борляндія, готика)...

Прихований текст
Хоча підозрюю, що то була Борландівська ліба.
I belong to the Dead Generation.