1 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (24.05.2013 23:56:03)

Тема: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Все було добре, але з вчора в мене топ сервер не хоче відображати все що находиться на сервері ні html ні php.
Коли я файл з розширенням php вручну перетягую в браузер то все працює але код php відображає як звичайний текст (частково, але на декотрих скриптах відображає код повністю)
Сервер переустановляв! НЕ допомогло!

2

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

http://floomby.ru/s1/8anq5Q

3

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

жах)

pew pew :D
Блоґ
Подякували: ostap34PHP1

4

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Коли я файл з розширенням php вручну перетягую в браузер то все працює але код php відображає як звичайний текст (частково, але на декотрих скриптах відображає код повністю)

:D

Подякували: ostap34PHP1

5

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Напевне потрібно включити підтримку PHP в браузері. :)

Подякували: koala, Stadnik Roman, ostap34PHP3

6

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

bunyk написав:

Напевне потрібно включити підтримку PHP в браузері. :)

Або на самому сервері...
Чи у топсервері нема чогось подібного до httpd.conf? :)

I belong to the Dead Generation.
Подякували: ostap34PHP1

7

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Прихований текст
Тема має шанси потратипити до іншого розділу. :D
I belong to the Dead Generation.

8

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

bunyk написав:

Напевне потрібно включити підтримку PHP в браузері. :)

Справді, на інших браузерах все працює. Дуже Вам дякую!

9

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

друзі, може я тупий, але відколи браузер займається обробкою php?
здається, донедавно, цим переймався web-server, а браузеру відсилався згенерований html.

10

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

ping написав:

друзі, може я тупий, але відколи браузер займається обробкою php?
здається, донедавно, цим переймався web-server, а браузеру відсилався згенерований html.

Знаєте... я не знаю хто там займається обробкою php, но на інших браузерах все працює, тільки на хромі виникає така проблема. З цього і можна робити виводи!

11

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

А як можна включити підтриму php  в хромі? Просто превик до нього і змінювати браузер на оперу не хочу, а в гуглі я не знайшов як це зробити.

12

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

http://phpfaq.ru/na_tanke

А взагалі страх що коїться - колись жарти не потребували смайликів, а зараз навіть зі смайликами їх сприймають серйозно...

Подякували: Bartash, bunyk, ostap34PHP3

13

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Stadnik Roman, а покажіть-но код скрипта. :)

I belong to the Dead Generation.

14

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

koala написав:

http://phpfaq.ru/na_tanke

А взагалі страх що коїться - колись жарти не потребували смайликів, а зараз навіть зі смайликами їх сприймають серйозно...

Це що жарт був? XD
Якщо так то дуже вдалий, тому що він мені допоміг. А в чому тоді проблема з відображенням на хромі?

15 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (25.05.2013 13:22:16)

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Bartash написав:

Stadnik Roman, а покажіть-но код скрипта. :)

Ви помиляєтеся, помилки в скипті немає. Якшо і є то чому на опері все правельно відображає, а на хромі ні і навіть localhost не відкриває?
Проте ось код

<html>
<head>
<title><<<Главная_страныца>>></title>
<link href="css/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>

<?php
session_start();
  
  $connect = mysql_connect('localhost', 'root', 'Naruto1996') or die(mysql_error());
  mysql_select_db("games");

 if(isset($_POST['enter'])) {
   $e_login = $_POST['e_login'];
  $e_password = md5($_POST['e_password']);
  
  $query = mysql_query ("SELECT * FROM users WHERE login = '$e_login'");
  $user_data = mysql_fetch_array($query);
  
  if ($user_data['password'] == $e_password) {
  session_start();
  $_SESSION['name'] = $e_login;

  }
  else {
  echo "Не верний пароль или логин";
  }
  }
  
  if(isset($_POST['logout'])) {
  unset( $_SESSION['name']);

  }
  
  
  
  if (isset($_SESSION['name'])) 
 {
 echo '<center><div id=vxod><b>Вы вошли как<br>'.$_SESSION['name'].'
     <form method="post" action="index.php">
     <input type="button" value="Войти" onClick=location.href="akk.php">
     <input type="submit" name="logout" value="Выход"/>
     </form></b></div></center>
     ';
}
  else {
echo  '<center><div id=vxod style="display: center;"><b>
<form method="post" action="index.php">
Логин:<input type="text" name="e_login"placeholder="Login"required/>
Пароль:<input type="password" name="e_password"placeholder="Password"required/>
<input name="enter" type="submit" value="Войти"/>
<input type="button" value="Регистрация" onClick=location.href="reg.php">
</form></b></div></center>';
}
?>


<div id=loc>
<a href="re32_54_48.php">Админ зона</a>
</div>
 </body>
</html>

Ось як відкриває в браузері
http://floomby.ru/s1/5anfsr

16

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

забаньте вже його, бо сил нема) відбиває бажання заходити на форум)

pew pew :D
Блоґ

17

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

miroslav.chandler написав:

забаньте вже його, бо сил нема) відбиває бажання заходити на форум)

(

Подякували: ostap34PHP1

18

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Stadnik Roman написав:
Bartash написав:

Stadnik Roman, а покажіть-но код скрипта. :)

Ви помиляєтеся, помилки в скипті немає. Якшо і є то чому на опері все правельно відображає, а на хромі ні і навіть localhost не відкриває?
Ось як відкриває в браузері
http://floomby.ru/s1/5anfsr

Скопіюйте адресу з опери в хром і буде вам щастя.

Подякували: ostap34PHP1

19 Востаннє редагувалося Stadnik Roman (25.05.2013 13:39:18)

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

koala написав:
Stadnik Roman написав:
Bartash написав:

Stadnik Roman, а покажіть-но код скрипта. :)

Ви помиляєтеся, помилки в скипті немає. Якшо і є то чому на опері все правельно відображає, а на хромі ні і навіть localhost не відкриває?
Ось як відкриває в браузері
http://floomby.ru/s1/5anfsr

Скопіюйте адресу з опери в хром і буде вам щастя.

Ну це вже через чур, я звичайно мало щознаю в програмувані, можна сказати що зовсім не знаю, але вже "скопіювати адрес" повірти я не настільки дурний щоб не правельно вписувати! Я так бачу що я всім надоїв,
до побачення. Дякую за все!

20

Re: Код php відображає в браузері як звичайний текст!

Stadnik Roman написав:

Ну це вже через чур, я звичайно мало щознаю в програмувані, можна сказати що зовсім не знаю, але вже "скопіювати адрес" повірти я не настільки дурний щоб не правельно вписувати! Я так бачу що я всім надоїв,
до побачення. Дякую за все!

Психологічний аффект.
А koala ж мав рацію...

I belong to the Dead Generation.
Подякували: ostap34PHP1