1

Тема: допоможіть будь-ласка!!!

перевірне на помилки!!!!і як зробити так щоб дані можна було вводити з клавіатури???

#include <iostream>
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <string.h>
using namespace std;
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
{
    setlocale(LC_ALL, "rus");
    char ch,sl[200];
    char bin[]="ФИО: ********** \n Дата рождения: ******** \n Место жительства: ******* и так далее"
        FILE *pr,*pf;
    pf=fopen("new1.bin","wb+");
    cin.sync();
    cin.clear();
    fprintf(pf,"%s \n",bin);
    fclose(pf);
    pf=fopen("new1.bin","rb+");
    pr=fopen("new2.bin","wb+");
    while(!(feof(pf))
    {
        ch=getc(pf);
        putc(ch,pr);
    }
    fclose(pr);
    rewind(pf);
    fgets(sl,200,pf);
    pr=fopen("new2.bin","rb+");
    while(!(feof(pr))
    {
        ch=getc(pr);
        putchar(ch);
    }
    fclose(pf);
    fclose(pr);
    getch();
    return 0;
}

2 Востаннє редагувалося Cyan (29.05.2013 21:33:16)

Re: допоможіть будь-ласка!!!

а компілятор на що лається?

Прихований текст
а від дублювання теми результат не покращиться...
Психологічні бесіди з додатковою послугою промивання мізків. Недорого.
Не дизайню. Взагалі ні разу. У назві розділу "Дизайн та графіка" є слово "графіка" - ось тут трохи шарю. І не більше. Так, часто питають.
Продам гараж

3

Re: допоможіть будь-ласка!!!

Cyan написала:

а компілятор на що лається?

функція while там помилка)

Re: допоможіть будь-ласка!!!

GeForce46 написав:
Cyan написала:

а компілятор на що лається?

функція while там помилка)

while - то не функція.

5

Re: допоможіть будь-ласка!!!

GeForce46 написав:
Cyan написала:

а компілятор на що лається?

функція while там помилка)

Звісно помилка, там дужки не вистачає. Спробуй так:

while(!(feof(pr)))
Подякували: Cyan1

6

Re: допоможіть будь-ласка!!!

cuhedg написав:
GeForce46 написав:
Cyan написала:

а компілятор на що лається?

функція while там помилка)

Звісно помилка, там дужки не вистачає. Спробуй так:

while(!(feof(pr)))

все одно лається))

7

Re: допоможіть будь-ласка!!!

GeForce46 написав:
cuhedg написав:
GeForce46 написав:

функція while там помилка)

Звісно помилка, там дужки не вистачає. Спробуй так:

while(!(feof(pr)))

все одно лається))

Ти ж у двох while'ах дужку додав, так?

8

Re: допоможіть будь-ласка!!!

cuhedg написав:
GeForce46 написав:
cuhedg написав:

Звісно помилка, там дужки не вистачає. Спробуй так:

while(!(feof(pr)))

все одно лається))

Ти ж у двох while'ах дужку додав, так?

звичайно)))так))

9

Re: допоможіть будь-ласка!!!

Здається, ще крапку з комою потрібно поставити в одному місці. Не скажу в якому - пошукай сам.
Бажано лайку компілятора скопіювати на форум.

Подякували: prostoPhil1

10 Востаннє редагувалося koala (29.05.2013 22:18:09)

Re: допоможіть будь-ласка!!!

Для того, щоб нормально відповісти на питання по коду, потрібні:
1. Умова (завдання, короткий опис алгоритму - коротше, що цей код має робити);
2. Сам код;
3. Опис проблеми детально; не "допоможіть" чи "перевірте на помилки" (останнє взагалі образливе - типу ти пан, а ми кріпаки, за тебе кнопку "скомпілювати" натискаємо), а конкретно - "при компіляції в такому-то місці така помилка" чи "такий-то приклад дає ось такий результат, а я хотів побачити ось таке" і т.ін.

Або замість пп. 2, 3 написати суму в конвертованій валюті, теж канає.

По суті ж -читай мануали по cstdio та iostream.

Ну і небажано змішувати різні можливості, тим більше різні версії мови. Або iostream, або cstdio. Або cstream, або iostream.h. Взагалі не зрозумів, нащо там cin?