1

Тема: Потрібно знайти максимальний елемент у класі.

#include<conio.h>
#include<dos.h>
#include<graphics.h>
#include<iostream.h>
#include<stdlib.h>
class ind
{
  ind *next;
  int g,t,f,c,x,y;//t-vremya ost,i-vremya sozd,f-vremya rabotu
  int tx,fx;
  char s[10],r[10],p[10],z[10],v[10];
  struct time i;
public:
 
  ind(ind *nx)
  {
 
    f=0;
    cout<<"V kakom meste razmestit indikator, vvedite koordinatu x,y";
    cin>>x>>y;
    cout<<"vvedite vremya deystvia indikatora";
    cin>>t;//Ось це t потрібно знайти максимальне для всіх об'єктів
     tx=t;
    cout<<"chto vivodit? 1-vremya ost,2-vremya sozd,3-vremya rabotu\n";
    cin>>c;
    next=nx;
    gettime(&i);
  }
ind* getnext(){return next;}
  void vremya()
  {
      switch(c)
    {
      case 1:{itoa(t,s,10);t=t-1;outtextxy(x,y,s);if(t==0)t=tx;break;}
      case 2:
      {
    itoa(i.ti_hour,r,10);
    itoa(i.ti_min,z,10);
    itoa(i.ti_sec,v,10);
    outtextxy(x,y,r);
    outtextxy(x+20,y,z);
    outtextxy(x+40,y,v);
    break;
      }
      case 3:{itoa(f,p,10);f++;outtextxy(x,y,p);if(f==t)f=0;break;}
      default:cout<<"Oshibka,ne vernaya klavisha";
    }
  }
};
 
void main()
{
ind *head=NULL;
  int n,i,j,GD=0,GM;
  char q;
  //n=0;
  do
  {
    cout<<"Nagmite klavishu 1,chtoby dobavit odin indikator,ESC-chtobu zakoncit sodanie";
q=getch();
switch(q)
{
case'1':cout<<"Ukajite indikator:";
//n++;
head=new ind(head);break;
}
}while(q!=27);
initgraph(&GD,&GM,"");
struct time tm1,tm2;
gettime(&tm1);
for(;;)
    {
ind *temp=head;
      do
      {
    gettime(&tm2);
    if(kbhit()) if (getch()==8)
    {
    closegraph();
while(head)
{
temp=head->getnext();
delete head;
head=temp;
}return;
    }
      }while(tm1.ti_sec==tm2.ti_sec);
      tm1=tm2;
temp=head;
while(temp)
{
cleardevice();
temp->vremya();
temp=temp->getnext();
 
     }
   }
 }

t потрібно знайти максимальне для всіх об'єктів

2

Re: Потрібно знайти максимальний елемент у класі.

class ind
{
//.......
public:
int getT()const{return t;}
};

void main()
{
//.....

ind *p = head;
int tmax = p->getT();
for(;p; p=p->getNext())
{
    if(tmax < p->getT())
        tmax = p->getT();
}
//.....

}
I belong to the Dead Generation.
Подякували: DerekXlive1

3

Re: Потрібно знайти максимальний елемент у класі.

Bartash написав:
class ind
{
//.......
public:
int getT()const{return t;}
};

void main()
{
//.....

ind *p = head;
int tmax = p->getT();
for(;p; p=p->getNext())
{
    if(tmax < p->getT())
        tmax = p->getT();
}
//.....

}

Дякую

4

Re: Потрібно знайти максимальний елемент у класі.

Прихований текст
Невже все було так банально?... ._.
I belong to the Dead Generation.

5

Re: Потрібно знайти максимальний елемент у класі.

Не виходить покрасити элемент в червоний колiр.