1

Тема: IE та z-index, або "Як воно - бути бравзером-WhiteCrow"

Web-розробники, потрібна ваша допомога.
Пишу сайтик на CodeIgniter. Є деяка сторінка, яку ніц не доганяє ІЕ на предмет z-index. Я про цю проблему нагуглив уже статей із десяток, там щось наперебій доводили, але "Козлику лучше не становилось, опухоль росла".

Власне код

<body>
    <div id="header">
        тут багато всякого, але не суть важливо. Просто купа елементів різного типу.
    </div>
<div class="main">
    <div id="news_head">{news_head}</div>
    {news_data}
    <div class="news">
        <div class="news_date">
            <div>{date}</div>
        </div>
        <div class="news_container">
            <div class="news_caption">
            {caption}
            </div>
            <div class="news_text">
            {text}
            </div>
            <div class="news_links">
                {links}
                <div class="news_link"><a href="/files/{link_filename}">{link_caption}</a></div>
                {/links}
            </div>
        </div>
    </div>
    {/news_data}
</div>
</body>

CSS для сторінки

#header
{
    position:        absolute;
    width:            100%;
    height:            150px;

    z-index:        100;
    position: fixed;
    top:            0px;
    left:            0px;

    background-color:    #93a4a4;
    border-bottom:            2px solid;
    margin:            0px;
    padding:        0px;
}


.main        /* The main div on each page (as a container) */
{
    height:        80%;
    width:        90%;
    
    top:        150px;
    left:        5%;
    position:    absolute;
    margin-top:    5px;
}

Дів #header має фіксовано висіти вгорі, а весь інший вміст body - "піднурювати" під нього. Як цього досягти в IE???

I belong to the Dead Generation.

2 Востаннє редагувалося Replace (07.06.2013 16:47:59)

Re: IE та z-index, або "Як воно - бути бравзером-WhiteCrow"

А який IE?
http://cssing.org.ua/2008/12/07/interne … r-z-index/

Подякували: Bartash1

3 Востаннє редагувалося Bartash (07.06.2013 17:03:57)

Re: IE та z-index, або "Як воно - бути бравзером-WhiteCrow"

Пробував доставити z-index < 100 для "body" та ".main".

Replace, варіант не вирішив проблеми остаточно. Але, можливо, у мене проблема конструкції?

Суть у тому, щоб скроллбар був на всю сторінку і, по суті, крутив саму сторінку, але при цьому дів #header фіксовано висів вгорі. Мо, я десь накрутив зайвого тут?

UPD: у хромі і лисиці все нормально: скроллбар справа на всю довжину, фіксований хедер, і все пірнає під нього.

I belong to the Dead Generation.

4

Re: IE та z-index, або "Як воно - бути бравзером-WhiteCrow"

<!DOCTYPE ...> є на початку?
Спробуй додати <!DOCTYPE html>

Подякували: Bartash, Cyan2

5

Re: IE та z-index, або "Як воно - бути бравзером-WhiteCrow"

Replace написав:

<!DOCTYPE ...> є на початку?
Спробуй додати <!DOCTYPE html>

Точно, допомогло.

Дяку велике. :)

I belong to the Dead Generation.