1

Тема: Visual С++ 6.0

Чи може Visual С++ 6.0   вказувати на помилки в тексті, і що треба для цього зробити?

2

Re: Visual С++ 6.0

Дуже туманне питання. Компілятор вказує лише на синтаксичні помилки і їх видно під час компіляції. Логічних помилок він не чіпає.

Бодай вас Бог любив, а мене – молодиці!

3

Re: Visual С++ 6.0

Нагадало http://segfault.kiev.ua/smart-questions-ru.html#classic

Прихований текст
Вопрос:   
Можно ли преобразовать AcmeCorp-документ в TeX-файл с помощью программы преобразования файлов Bass-o-matic?

Ответ:   
Попробуйте и узнаете. Так вы, во-первых, узнаете ответ, а, во-вторых, перестанете тратить мое время.

4

Re: Visual С++ 6.0

Очі.завидющі написав:

Дуже туманне питання. Компілятор вказує лише на синтаксичні помилки і їх видно під час компіляції. Логічних помилок він не чіпає.


Ні не вказує. Лише в самому низу вказує на кількість помилок і все.

5

Re: Visual С++ 6.0

Лог компіляції\збірки проекта в студію. По-друг мені цікаво звідкіля/навіщо ви дістали Visual С++ 6.0 ? Ви стандартну ІДЕ використовуєте для збірки?
На сайті майкрософту лежить безкоштовна експрес верся, яка задовільняє ваші вимоги.

Бодай вас Бог любив, а мене – молодиці!

6 Востаннє редагувалося RAFA (27.06.2013 20:39:57)

Re: Visual С++ 6.0

Мені потрібна лише Visual С++ 6.0

Post's attachments

cc.bmp 2.25 mb, 125 downloads since 2013-06-27 

Подякували: koala1

7

Re: Visual С++ 6.0

В строчці int я примусово зробив помилку. Чому компілятор не вказує на неї

8

Re: Visual С++ 6.0

Має вказувати.
Що знаходиться вище в області сповіщення, там, де про помилку написано? Прокрутіть. Я б ставив на те, що повідомлення про помилку саме там.
Що на інших вкладках області сповіщення?
І намагайтеся викладати скріншоти в .png, а не .bmp. Для загального добра.

9

Re: Visual С++ 6.0

RAFA написав:

В строчці int я примусово зробив помилку. Чому компілятор не вказує на неї

Бо IDE каже вам про якісь помилки при виконанні, помилки при білді напевне на іншій вкладці (і чого там кракозябри на вкладках внизу?)

Також, ребілд проекту і просто запуск старих екзешників - часто різні кнопки.

10

Re: Visual С++ 6.0

bunyk написав:
RAFA написав:

В строчці int я примусово зробив помилку. Чому компілятор не вказує на неї

Бо IDE каже вам про якісь помилки при виконанні, помилки при білді напевне на іншій вкладці (і чого там кракозябри на вкладках внизу?)

Також, ребілд проекту і просто запуск старих екзешників - часто різні кнопки.

Це я русифікував програму.

11 Востаннє редагувалося RAFA (27.06.2013 21:52:47)

Re: Visual С++ 6.0

koala написав:

Має вказувати.
Що знаходиться вище в області сповіщення, там, де про помилку написано? Прокрутіть. Я б ставив на те, що повідомлення про помилку саме там.
Що на інших вкладках області сповіщення?
І намагайтеся викладати скріншоти в .png, а не .bmp. Для загального добра.

Щось вказує, але не на int

Post's attachments

gttt.PNG 54.7 kb, 103 downloads since 2013-06-27 

12

Re: Visual С++ 6.0

Саме туди і вказує: помилка - у відсутності крапки з комою, а звідки компілятор знає, що малося на увазі - чи то поставити крапку з комою (тоді помилка на рядок раніше), чи то знак =...

13

Re: Visual С++ 6.0

напевно не знав і зарахував дві строчки , як за одну.

14 Востаннє редагувалося -=ЮрА=- (30.06.2013 21:06:16)

Re: Visual С++ 6.0

RAFA нище вірний код до копіпасту

#include <stdio.h>
#include <math.h>

int main()
{
    double x = 0;
    double y = 0;
    printf("x = ");
    scanf("%lf",&x);
    getchar();//Прибираймо \n який потрапляє у буфер після Enter
    y = pow(x, 3.0);
    printf("y = %lf\n", y);
    getchar();//Це щоб програма на закривалася у Release версії відразу після запуску
    return 0;
}
Post's attachments

Безымянный.JPG 6.87 kb, 87 downloads since 2013-06-30 

Подякували: Очі.завидющі1

15

Re: Visual С++ 6.0

Чи може Visual С++ 6.0   вказувати на помилки в тексті, і що треба для цього зробити?

- так звичайно - треба клацнути 2 рази по строчці з написом error C2144: syntax error : missing ';' before type 'double'