1 Востаннє редагувалося kaa (23.10.2012 16:25:32)

Тема: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Хто може зробити таку програмку? Яка вартість? Не обов'язково на Java.

2

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

А чим вас не влаштовують вже існуючі програвачі?

Світ врятують краса та масові розстріли
Лепей жывы сабака, чымся здохлы леў
Хто до нас із томагавком прийде, той од томагавка і томагавкнеться

3

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Треба здати як курсову роботу. Вже існуючі навряд чи вийде здати під виглядом власного, хіба що урізати.

4

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Ото так і пишіть - потрібна курсова робота за темою - музичний програвач. Сроки реалізації - до ХХХХ, мови програмування обмежені знаннями викладача (перелічте в дужкаж), зголосюсь на найдешевшого виконавця і т.д.

Я можу запропонувати схитрити и використати стандартний віндовий КОМ+ компонент "Media Player". Тобто рушій віндового Media Player, інтерфейс ваш. Багато програвачів так і роблять.

Світ врятують краса та масові розстріли
Лепей жывы сабака, чымся здохлы леў
Хто до нас із томагавком прийде, той од томагавка і томагавкнеться

5

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Просто не часто доводиться такі теми створювати:)

Строки - попередній захист найближча дата 5.11, можливо на день-два пізніше. На ньому програма має буде готова відсотків на 90%. Навіть, думаю, краще, щоб не повністю було готова на цю дату, щоб була видимість, щоб на остаточний захист (з грудня) ще щось доробилось. (Це моє ІМХО, поправте). Мова бажано Java, але не обов'язково.

В принципі, ваш варіант є прийнятним, головне добре (для викладача) описати, як і що там все зроблено.

6

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Для мене створення такої програми забере день з ранку до вечора. Java занадто екзотично і нераціонально. До того ж препод вам не повірить.
Я вже маю сумний досвід реалізації музичного програвача на 1С v 7.7. А сумний, бо начальник, побачивши це розізлився.
Для мене найпростіше це було б зробити на Basic .NET або ж на екзотичній AutoIt (скриптова мова програмування, що схожа на бейсік).
Коштуватиме це вам 50$. Все що прога робить прокоментую. Якщо зголоситесь на пропозицію - пишіть в приват.

Світ врятують краса та масові розстріли
Лепей жывы сабака, чымся здохлы леў
Хто до нас із томагавком прийде, той од томагавка і томагавкнеться

7

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Гадаю, що Basic .NET буде досить екзотично, все ж таки хотілось би щось з C++, Java, C# (на чому зазвичай в нас здають).

Якщо дійсно робити недовго, як дізнаюсь точний термін, повідомлю вам.

8

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

добре

Світ врятують краса та масові розстріли
Лепей жывы сабака, чымся здохлы леў
Хто до нас із томагавком прийде, той од томагавка і томагавкнеться

9

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Завжди мріяв розібратись в коді mplayer, і написати щось своє подібне.

10

Re: Програвач медіа-файлів у форматі theora/vorbis, запакованих у ogg

Зараз плеєрів під Лінукс хоч греблю гати, а от RockBox написати для заморської залізяки було б цікаво.

Світ врятують краса та масові розстріли
Лепей жывы сабака, чымся здохлы леў
Хто до нас із томагавком прийде, той од томагавка і томагавкнеться