1

Тема: С - підкажіть помилку в коді...

#include <stdio.h> 
#include <string.h>
#include <conio.h>
#include <stdlib.h>
#include <locale.h>

#define sort "C:\\Users\\Dan_Vinchester\\Desktop\\Êóðñîâà\\sort.bat"

struct data
{
    char name[15],sname[15];
    char group[15];
    char form [10];
    int ocin[3];
};

main() 
{

data st[100];
int i=0,j;
FILE *std;
data tmp;

setlocale(LC_CTYPE,"Ukr");


    std=fopen(sort,"r");
    while (!feof(std))
    for (i=0;i<4;i++)
    {
    
    fscanf(std,"%s %s ",&st[i].sname, &st[i].name);
    fscanf(std,"%s ",&st[i].group);
    fscanf(std,"%s ",&st[i].form);
    
    for(j=0;j<3;j++)
        fscanf (std,"%d ",&st[i].ocin[j]);
    
    }
    
    for(i=0;i<4;i++)
    {
    for (int h=0;h<4;h++)
        for (int m=0;m<4-1;m++)
        if (st[m].sname<st[m+1].sname)
        {
        tmp=st[m];
        st[m]=st[m+1];
        st[m+1]=tmp;    
        }
        
    printf("%s %s ",st[i].sname,st[i].name);
    printf("%s ",st[i].group);
    printf("%s ",st[i].form);
    for (j=0;j<3;j++)
        printf("%d ",st[i].ocin[j]);
    
    printf("\n");
    }
    fclose(std);

Підкажіть будь-ласка в чому помилка.... програма не сортує дані в парвельному порядку....

2 Востаннє редагувалося quez (16.10.2014 11:26:05)

Re: С - підкажіть помилку в коді...

Дайте змінним осмислені імена і замініть числа на іменовані константи, теж осмислені - скоріш за все, тоді ви побачите помилку самостійно. Ну і пару слів скажіть про те, що ви сортуєте і що таке правильний порядок.

МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ

3

Re: С - підкажіть помилку в коді...

quez написав:

Дайте змінним осмислені імена і замініть числа на іменовані константи, теж осмислені - скоріш за все, тоді ви побачите помилку самостійно. Ну і пару слів скажіть про те, що ви сортуєте і що таке правильний порядок.

я сортую дані структури по спаданню тоість від А-Я сортує по фамілії...

4 Востаннє редагувалося quez (16.10.2014 11:53:46)

Re: С - підкажіть помилку в коді...

Що таке 4 в 30 і 42 рядках? Це одне й те ж?

І напишіть вивід цеї програми, чи що.

МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ

5

Re: С - підкажіть помилку в коді...

Будь ласка, скажіть КОНКРЕТНО - як сортує програма і як ви хочете, щоб вона сортувала. "А-Я по хвамілії" і "не правельно" - це загальний опис. Покажіть приклад роботи програми і скажіть, що саме в ньому вас не влаштовує.

6

Re: С - підкажіть помилку в коді...

koala написав:

Будь ласка, скажіть КОНКРЕТНО - як сортує програма і як ви хочете, щоб вона сортувала. "А-Я по хвамілії" і "не правельно" - це загальний опис. Покажіть приклад роботи програми і скажіть, що саме в ньому вас не влаштовує.

вже не треба я розібрався....

7

Re: С - підкажіть помилку в коді...

Dan написав:
koala написав:

Будь ласка, скажіть КОНКРЕТНО - як сортує програма і як ви хочете, щоб вона сортувала. "А-Я по хвамілії" і "не правельно" - це загальний опис. Покажіть приклад роботи програми і скажіть, що саме в ньому вас не влаштовує.

вже не треба я розібрався....

Якщо розібралися, то наведіть і правильну відповідь, для майбутніх поколінь...

Говоріть українською! Живіть українською! Відчувайте українською!