1

Тема: Бібліотека плагін

Всім доброго дня!

Потрібно створити бібліотеку плагін.

Плагін - узагальнений клас, де узагальнений тип, є тип в який цей клас може трансформуватися. Кожен плагін має метод з параметром узагальненого типу плагіна і повертає змінене (modify) значення того ж типу.

Наприклад:
public string Modify(string param)
{
        return param.ToLower();
}

В бібліотеці реалізувати базовий клас, який буде працювати з плагінами (повинен мати узагальнений параметр, який показує тип плагіна; властивості плагіна, даних; метод виводу даних на екран) і два дочірніх 1-ий це клас, який містить колекцію плагінів і сам являється плагіном (в цьому класі метод модифікації застосує всі плагіни колекції для введення), 2-ий клас, який буде плагіном і в modify методі дані змінюються самі по собі і за допомогою плагіна (напр. помножити число на 2 і застосувати плагін).

І останнє створити консоль програму для прикладу.

Ось таке завдання потрібно зробити. Можливо хтось вже стикався з таким і має деякі матеріали чи посилання. Саму ідею я розумію але реалізувати не виходить. Буду радий будь-якій допомозі :)

2

Re: Бібліотека плагін

я не зрозумів нічого, перечитав 3 рази.

3 Востаннє редагувалося muroclav (12.11.2014 22:59:54)

Re: Бібліотека плагін

truesupport написав:

я не зрозумів нічого, перечитав 3 рази.

Наскільки я зрозумів має бути щось таке

public class GenericTest<E>
{
                       
   public static  E  test( E a)
   {
     //тут щось робимо
     return E;
    }
}

де Е - це будь-який тип даних

4

Re: Бібліотека плагін

muroclav написав:
truesupport написав:

я не зрозумів нічого, перечитав 3 рази.

Наскільки я зрозумів має бути щось таке

public class GenericTest<E>
{
                       
   public static  E  test( E a)
   {
     //тут щось робимо
     return E;
    }
}

де Е - це будь-який тип даних

щось типу того

5

Re: Бібліотека плагін

от читаніть
http://habrahabr.ru/post/201996/

тут спілкуються українці, про політику, і інше (серед них є програмісти, але дуже мало, тому не заходьте туди лише з питаннями про програмування)
https://discord.gg/Zk29v4P
Подякували: horoshko.m1

6

Re: Бібліотека плагін

truesupport написав:

я не зрозумів нічого, перечитав 3 рази.

+ Я 5 раз : )

7

Re: Бібліотека плагін

Ця стаття мені допомогла http://wp.me/pIsCU-4r