Тема: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

14.Реалізація системи класів для роботи із домашньою бібліотекою
Описати клас «домашня бібліотека». Передбачити можливість роботи з довільною кількістю книг, пошуку книги з якої-небудь ознаки (наприклад, за автором або за роком видання), додавання книг у бібліотеку, видалення книг з неї, сортування книг з різних полів. Написати програму, що демонструє роботу з цим класом. Програма повинна містити меню, що дозволяє здійснити перевірку всіх методів класу.

Re: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

seva.tsimbalisty написав:

14.Реалізація системи класів для роботи із домашньою бібліотекою
Описати клас «домашня бібліотека». Передбачити можливість роботи з довільною кількістю книг, пошуку книги з якої-небудь ознаки (наприклад, за автором або за роком видання), додавання книг у бібліотеку, видалення книг з неї, сортування книг з різних полів. Написати програму, що демонструє роботу з цим класом. Програма повинна містити меню, що дозволяє здійснити перевірку всіх методів класу.

Ви щось самі вже написали ?

3

Re: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

я лише почав вивчати класи мены важко даются такы програми на даному етапы ,тому прошу допомоги(

4

Re: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

seva.tsimbalisty написав:

я лише почав вивчати класи мены важко даются такы програми на даному етапы ,тому прошу допомоги(

Поки не вивчите основ ООП, діла не буде.
На рахунок реалізації...напевно будуть використовуватись вказівники, так що вчіть ще й них(напевно складно буде, але ж...курсову Вам писати, і захищати теж Вам).  Вказівники вам знадобляться для огранізування своєрідної БД книг.

Тут мала би бути якась влучна фраза(вибачте, що витратив кілька секунд вашого часу на прочитання).

5 Востаннє редагувалося truesupport (07.11.2012 03:09:07)

Re: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

Ну якщо робити по нормальному то треба знати багато чого. Але часу як завжди не має, я розумію. Якщо ви хочете написати цю програму самі то самий найростіший варіанти буде створити структуру ( але назвати її гордим ім`ям class)

ну щось типу


class book {

public:
  string book_name;
  string book_author;
  string book_published;
};

і потім створити  std::vector цих класів;

ну якось так

vector<book> library;

Ну це основна ідея, мені здається що так буде саме найпростіше і найшвидше.

І ще хотів сказати чого не варто робити. Я б не радив писати UI на голому WinApi, бо на створення одного вікна прогрми якщо не знати як його створювати може піти більше часу чим на написання всієї логіки

п.с. навіть в тій маленькій частині коду яку я написав можуть бути помилки писав просто в браузері, хоча по ідеї не повинно бути.

п.п.с. тілки замітив що ви автор теми з номером 404 надіюс вона не загубиться  :)

6

Re: Прошу допомоги з курсовою. Будь-ласка

Я звичайно ціную вашу допомогу та, я боюсь що мені рано писати такі програми..і в мене нічого не вийде, я впевнений ..а весь код просити на форумі це звичайно наглість..дякую за увагу..піду вчитися..а курсову вже там щось придумаю)