Тема: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

Надіюсь, що у потрібну категорію вніс питання, якщо ні - прошу підправити.

Я поки що лише намагаюся подружитися з bootstrap i jquery, тому багато ще незвіданого. Звісно, користуюся готовими рішеннями і ось натрапив на таке: https://datatables.net/examples/api/mul … elect.html

І тепер, власне, питання:
1) чи можна фільтри перенести на верх?
2) чи можна зробити фільтр лише для одного стовпця і з гарним підписом?

Мій блог про ОС сімейства *nix - http://nixtravelling.blogspot.com/

2

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

Всім дякую. Я вже розібрався.

Мій блог про ОС сімейства *nix - http://nixtravelling.blogspot.com/

3

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

за що ви дякуєте нам?

тут спілкуються українці (серед них є програмісти)
https://discord.gg/Zk29v4P

4

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

Master_Sergius, Ви розібрались - це чудово, але дозвольте і нащадкам розібратись. Де відповіді на Ваші питання?

x

5

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

FakiNyan написав:

за що ви дякуєте нам?

Це був такий сарказм. Подяка за швидку і якісну допомогу.

Мій блог про ОС сімейства *nix - http://nixtravelling.blogspot.com/

6

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

Chemist-i написав:

Master_Sergius, Ви розібрались - це чудово, але дозвольте і нащадкам розібратись. Де відповіді на Ваші питання?

Виявилось все дуже просто:

1) можна перенести прямо в заголовки, для цього column.footer().emply() замінюємо на column.header()
2) викинути цикл і вказувати конкретно номери стовпців (нумерація починається з 0)

Мій блог про ОС сімейства *nix - http://nixtravelling.blogspot.com/

7

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

сортировка  на  клієнті  має  сенс  коли  туда  загружені   всі  дані.  Що  буває  рідко  тому   користі  від  цієї  фічі  аж  біля  нуля.

Путлер капут!

8 Востаннє редагувалося Master_Sergius (21.01.2015 11:42:23)

Re: Bootstrap - фільтр по колонці в таблиці

Пане caballero, повірте, є випадки, коли всі дані завантажуться, наприклад програми моніторингу ресурсів.

Іще одне забув додати до інструкції. Бо якщо фільтр в хідері, то ще спрацьовує і сортування (клік по хідері), а це тому, що подія кліку поширюється вверх по ієрархії об'єктів. Щоб цього не було, потрібно використати stopPropagation()

Мій блог про ОС сімейства *nix - http://nixtravelling.blogspot.com/