1 Востаннє редагувалося Chemist-i (10.02.2015 19:11:48)

Тема: ChromeTabs$Chromium, запам'ятовування контенту вкладки

Є типо експерс-панель із двома посиланнями на сайт(кнопки на панелі), кожна із них запрограмованна на додання нової вкладки із сторінкою:

Chrometabs1.Tabs.Add;

  Chromium1.Visible:=true;
  Chromium1.Load(URL);
  Panel1.Visible:=false;,
може щось інше застосувати???
можу также само і для перщої вкладки зробить:
procedure TNewsAddForm.ChromeTabs1Click(Sender: TObject);
var i,j:integer;
begin
   if chrometabs1.ActiveTab.Index=0 then
  Begin
      Chromium1.Visible:=false;
      Panel1.Visible:=true;
   end else Begin
   for i:=1 to k1 do
   if chrometabs1.ActiveTab.Index=idGemt[k1] then
       SpeedButton1Click(nil);
   for i:=1 to k2 do
   if chrometabs1.ActiveTab.Index=idGemt[k2] then
       SpeedButton2Click(nil);
      Chromium1.Visible:=true;
      Panel1.Visible:=false;
   end;
end;

але мені б хотілоссь робити це динамічно.

Chemist-i: Беріть будь-ласка код у теґ [ code ]

2

Re: ChromeTabs$Chromium, запам'ятовування контенту вкладки

Це як, динамічно? Що саме вас не влаштовує у вищенаведеному коді?

Говорила баба діду: «Я поїду к Білодіду, Ізучу двомовну мову І вернусь обратно знову». А дід бабі: «Не *изди, К Білодіду нєт їзди, — Туди не ходять поїзди»

3 Востаннє редагувалося Гордый Славянин (10.02.2015 22:32:20)

Re: ChromeTabs$Chromium, запам'ятовування контенту вкладки

Вирішив проблему, тему можно видалити.

4

Re: ChromeTabs$Chromium, запам'ятовування контенту вкладки

Гордый Славянин, для чого видаляти? вона може знадобитись комусь ще.

5

Re: ChromeTabs$Chromium, запам'ятовування контенту вкладки

Для загального розвитку: Жизнь и смерть в режиме run-time.

Подякували: Гордый Славянин1