1

Тема: Курси компаніїї Softserve у Львові

Привіт
Цікавить курс java у софтсерві  проглянув зразок завдань 3 і 5 питання в перші частині не зрозуміле, що взагалі хочуть http://softserve.ua/upload/Learning_Kit/Java.pdf   
В джава я початківець, з програмування знайомий по курсу паскаль в вузі, в кого є можливість гляньте будь ласка і поясніть, завчасно дякую
А також цікавить можливо хтось з форумчан проходив курси від софтсерву, поділіться будь ласка власним досвідом)

2

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

Курси не проходив, але відзиви читав позитивні. Минулого літа хотів потрапити на їхні курси, але не пройшов співбесіду по англійскій мові. Тому, не в образу сказано, якщо не знаєте відповідь на 3 і 5 питання (неважливо чи проблема в English or Java), підівчіться. Хоч можете спробувати і зараз, потім зробити висновки чого не вистачило і за другий захід.....

3 Востаннє редагувалося generation (03.03.2015 20:30:14)

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

1 наче буде - а(бо в інтерфейсі, тип абстракт використовувати низя), а 5 мабуть буде - Exception(мабуть, тому що ексепшен перехопить помилку першим, хоча хз..)... ну я так гадаю... якщо не правильно то виправте мене))) я сам тільки розпочав вивчати джаву))

4

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

vasul1295 написав:

Привіт
Цікавить курс java у софтсерві  проглянув зразок завдань 3 і 5 питання в перші частині не зрозуміле, що взагалі хочуть http://softserve.ua/upload/Learning_Kit/Java.pdf   
В джава я початківець, з програмування знайомий по курсу паскаль в вузі, в кого є можливість гляньте будь ласка і поясніть, завчасно дякую
А також цікавить можливо хтось з форумчан проходив курси від софтсерву, поділіться будь ласка власним досвідом)

Я пробувала попасти до них, але не на Java, а на QC. Завалилась на тех.тесті(високий прохідний), буду пробувати ще раз. Java Лише почала вчити.

5

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

кргхм
http://replace.org.ua/topic/3701/

Психологічні бесіди з додатковою послугою промивання мізків. Недорого.
Не дизайню. Взагалі ні разу. У назві розділу "Дизайн та графіка" є слово "графіка" - ось тут трохи шарю. І не більше. Так, часто питають.
Продам гараж

6

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

Дякую))

7 Востаннє редагувалося Regen (10.03.2015 11:17:45)

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

generation написав:

1 наче буде - а(бо в інтерфейсі, тип абстракт використовувати низя), а 5 мабуть буде - Exception(мабуть, тому що ексепшен перехопить помилку першим, хоча хз..)... ну я так гадаю... якщо не правильно то виправте мене))) я сам тільки розпочав вивчати джаву))

щодо 1 ви праві, а 5 буде помилка компіляції, бо спочатку йде Exception, а потім уже Arifmetical Exception, що компілятор тупо позначить як помилку, тому що мало б бути навпаки, тобто спочатку Arifmetical Exception, а потім Exception, бо навіть якби воно б працювало- то при виникненні будь-якої виняткової ситуації потрапляло б в блок з Exception

P.S. а тести там досить важчі будуть, повтикайте тести на quizful, думаю "мардашкою в гавніцо" вам допоможе(хз, по собі суджу)

Don’t do as I have done
Win where I have lost
Have where I have none
Подякували: generation, leofun012

8

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

quizful  класний сайт, дякую

Подякували: Tinca1

9

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

vasul1295 написав:

quizful  класний сайт, дякую

погоджуюсь

10 Востаннє редагувалося Regen (10.03.2015 16:31:41)

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

vasul1295 написав:

quizful  класний сайт, дякую

та нз, звертайтесь, якщо щось, теж думаю туди на курси йти)

Don’t do as I have done
Win where I have lost
Have where I have none

11

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

Regen, ви саме на джаву плануєте? в них взагалі то найближчий набір мав бути 21.04, але чомусь відмінили і найближчий курс аж на 19.05

12

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

vasul1295 написав:

Regen, ви саме на джаву плануєте? в них взагалі то найближчий набір мав бути 21.04, але чомусь відмінили і найближчий курс аж на 19.05

так, на java

Don’t do as I have done
Win where I have lost
Have where I have none

13

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

щодо 1 ви праві, а 5 буде помилка компіляції, бо спочатку йде Exception, а потім уже Arifmetical Exception, що компілятор тупо позначить як помилку, тому що мало б бути навпаки, тобто спочатку Arifmetical Exception, а потім Exception, бо навіть якби воно б працювало- то при виникненні будь-якої виняткової ситуації потрапляло б в блок з Exception

P.S. а тести там досить важчі будуть, повтикайте тести на quizful, думаю "мардашкою в гавніцо" вам допоможе(хз, по собі суджу)

Я знав що цей код не вірний, але не очікував що буде помилка компіляції)) дякую Вам за пояснення

14

Re: Курси компаніїї Softserve у Львові

Regen, я планую з одногрупникрм проходити тест)
так що приєднуйтесь буде компанія)))