1 Востаннє редагувалося RosOle (19.03.2015 14:05:53)

Тема: Робота з даними типу string

Підкажіть будь ласка:
1. як визначити довжину рядка типу string
2. як з стрічки типу string зробити одновимірний масив типу bool

2

Re: Робота з даними типу string

за домомогою strlen()

або ж

#include <cstring>
string str;
str="qwertyu";
cout<<"Dovzhyna="<<str.length();

=)
Подякували: 0xDADA11C7, quez, RosOle, leofun014

3

Re: Робота з даними типу string

VTrim написав:

за домомогою strlen()

або ж

#include <cstring>
string str;
str="qwertyu";
cout<<"Dovzhyna="<<str.length();

Прихований текст
Не можу сказати, що не здивований бачити вас в цьому розділі.
МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ
Подякували: koala, RosOle2

4 Востаннє редагувалося VTrim (19.03.2015 12:20:27)

Re: Робота з даними типу string

quez написав:
VTrim написав:

за домомогою strlen()

або ж

#include <cstring>
string str;
str="qwertyu";
cout<<"Dovzhyna="<<str.length();

Прихований текст
Не можу сказати, що не здивований бачити вас в цьому розділі.
Прихований текст
Те,що я в ньому не пишу не означає,що я зовсім не знаю С/C++ (тільки основи). Але точно знаю,що тут є люди,які на багато краще знають,тому й не лізу сюди).
=)

5

Re: Робота з даними типу string

VTrim написав:

за домомогою strlen()

Хіба ця функція працює зі string, а не char* ?

py -3 -m pip install git+https://github.com/snoack/python-goto
∩⍴○⌈⍴⍺/∧\∨/⊢○ ⌿⍀⍴⌊

6

Re: Робота з даними типу string

P.Y. написав:
VTrim написав:

за домомогою strlen()

Хіба ця функція працює зі string, а не char* ?

strlen() працює тільки з char

7 Востаннє редагувалося RosOle (19.03.2015 13:21:22)

Re: Робота з даними типу string

ДЯКУЮ! з другим варіантом все працює.... Може хтось допомогти з перетворенням типів?

8

Re: Робота з даними типу string

RosOle написав:

Може хтось допомогти з перетворенням типів?

змінна_типу1 = (тип1)змінна_типу2;

x

9

Re: Робота з даними типу string

Краще використати С++ стиль перетворення - static_cast, dynamic_cast, const_cast, reinterpret_cast.

Qt 5.4.0
Подякували: leofun011

10 Востаннє редагувалося RosOle (19.03.2015 14:05:43)

Re: Робота з даними типу string

Chemist-i написав:
RosOle написав:

Може хтось допомогти з перетворенням типів?

змінна_типу1 = (тип1)змінна_типу2;

Мене цікавить як з стрічки типу string зробити одновимірний масив типу bool

11

Re: Робота з даними типу string

Може так?)

bool mas[] = str;

=)
Подякували: RosOle1

12

Re: Робота з даними типу string

RosOle написав:

Мене цікавить як з стрічки типу string зробити одновимірний масив типу bool

"Руками". За яким принципом має заповнюватись масив?

Maybe a = Just a | Nothing

13

Re: Робота з даними типу string

0x9111A написав:
RosOle написав:

Мене цікавить як з стрічки типу string зробити одновимірний масив типу bool

"Руками". За яким принципом має заповнюватись масив?

string Make_chrom(int lfb,int rgb, int bit)
  {
    int n_len;
    string y,n;
  int x=rand()%(rgb-lfb)+lfb;
      while (x>0)
    {
     y=x%2+48;
     n=y+n;
     x=x/2;
    }
n_len=n.length();
while(n_len<bit)
  {
    n="0"+n;
    n_len++;
  }
    return n;
  }

14

Re: Робота з даними типу string

Тобто ви хочете рядок n перетворити в масив bool?
А чому відразу не створити масив bool?

Maybe a = Just a | Nothing

15

Re: Робота з даними типу string

0x9111A написав:

Тобто ви хочете рядок n перетворити в масив bool?
А чому відразу не створити масив bool?

Так

16

Re: Робота з даними типу string

Вже знайшов вихід як обійтись без перетворення)