Тема: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Мені потрібно створити такий скрипт що авторизується на іншому сайті і після авторизації весь текст (включно з HTML, JS і т.д.) копіює в мою БД, ці дії мають виглядати неначе це користувач
Я знайшов щось схоже http://skachatvkontakte.ru/kak-avtorizo … -1573.html

<?
$user_agent = 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; ru; rv:1.9.2.13) ' .
             'Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 ( .NET CLR 3.5.30729)';

$cookie = '';

$login = 'ваше@мыло';
$password = 'пароль';

$ch = curl_init();

// true т.к. мы будем отправлять post запрос:
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, true);

// чтобы сайт думал, что мы - браузер:
curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $user_agent);

// ответ сервера будем записывать в переменную
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);

curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 10);

// по редиректам будем переходить автоматически.
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://login.vk.com/?act=login');

//Формирование запроса таким образом, я счел более наглядным
$post = array(
             'act' => 'login',
             'q' => '',
             'al_frame' => '1',
             'expire' => '',
             'captcha_sid' => '',
             'captcha_key' => '',
             'from_host' => 'vkontakte.ru',
             'email' => $login,
             'pass' => $password
         );

curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, http_build_query($post));

$answer = curl_exec($ch);

/* В $answer нам приходит javascript, который и устанавливает куки
     с названием: remixsid Нам нужно cпарсить эти 60 символов,
     идентификатора сессии. с помощью них vkontakte поймет,
     что мы авторизировались.*/

$sid = substr($answer, strpos($answer, "setCookieEx('sid', '") + 20, 60);
$cookie = 'remixsid=' . $sid;

curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIE, $cookie);

// укажем страницу, с которой мы получим данные для проверки
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vkontakte.ru/');

$answer = curl_exec($ch);

echo $answer;

curl_close($ch);
?>

В мене є такі запитання
Якщо я авторизувався в ручну і в мене є куки я можу перенести їх в зміну $cookie, чи це не допоможе ?
Як скопіювати інформацію з іншого сайту (скриптом PHP) в мою БД, скрипт буде запускатися при допомозі Cron Jobs (автоматично)

2

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Можна

$cookie = 'mycookie1=value1; mycookie2=value2';

=)
Подякували: Betterthanyou1

3

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

А як скопіювати інформацію ?

4 Востаннє редагувалося Betterthanyou (10.06.2015 12:53:08)

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Вже знайшов file_get_contents()

<?

$fp = fopen("counter.txt", "w");
$url="http://humor.site90.net/";
 $ch = curl_init();

 curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
 curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); //чтобы cURL возвращал данные, а не выводил в браузер.
 curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);

 $data = curl_exec($ch);
 curl_close($ch);

fwrite($fp,  $data);
fclose($fp);
?>

Хто цікавиться http://www.php.su/functions/?cat=curl

5 Востаннє редагувалося o_0ps (10.06.2015 22:41:23)

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Betterthanyou написав:

Мені потрібно створити такий скрипт що авторизується на іншому сайті і після авторизації весь текст (включно з HTML, JS і т.д.) копіює в мою БД ...

А навіщо тобі копіювати js в бд, адже в більшості норм сайтів всі важливі скрипти шифруються, я вже не говорю що потрібно буде парсити html сторінку на підключення інших скриптів, після чого потрібно буде знов проходити по лінках які ти спарсив і зчитати js з сторінки(зашифрований)...
Так всеж таки, в чому ідея? Мб є інший підхід...
P.S. Також після авторизації тобі потрібно буде всю цю роботу проробити з поштовим сервісом, щоб підтвердити   e-mail

6

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Betterthanyou написав:

В мене є такі запитання
Якщо я авторизувався в ручну і в мене є куки я можу перенести їх в зміну $cookie, чи це не допоможе ?
Як скопіювати інформацію з іншого сайту (скриптом PHP) в мою БД, скрипт буде запускатися при допомозі Cron Jobs (автоматично)

Це залежить від сайту, якщо розробник добавить соль + авторизація побудована на сесіях(на всіх сайтах), то кукі тобі нічого не дадуть...

Подякували: Betterthanyou1

7

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

так і є ось що я отримав, мені леньки розбиратися що тут робиться

<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8"></head><body><style type="text/css">a{color: white;}</style><script language="JavaScript">eval(atob('cz0namcpaWp0dXBzei9tZm9odWk9Mip8ZXBkdm5mb3UvY3Blei9qb29mc0lVTk0+KCh+JzttPScnO2ZvcihpPTA7aTxzLmxlbmd0aDtpKyspe2lmKHMuY2hhckNvZGVBdChpKT09Mjgpe20rPScmJzt9ZWxzZSBpZihzLmNoYXJDb2RlQXQoaSk9PTIzKXttKz0nISc7fWVsc2V7bSs9U3RyaW5nLmZyb21DaGFyQ29kZShzLmNoYXJDb2RlQXQoaSktMSk7fX1ldmFsKG0pOw=='));function b77zN(b,c,d){var e=b[c];b[c]=b[d];b[d]=e;return b;}function b77zN0(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,56,49);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,22,61);return bqMjZ;}function b77zN1(bqMjZ){bqMjZ=b77zN0(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN2(bqMjZ){bqMjZ=b77zN1(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN3(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,27,32);bqMjZ=b77zN2(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN4(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,45);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,69);return bqMjZ;}function b77zN5(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,23,52);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,5);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,3,52);return bqMjZ;}function b77zN6(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,30);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,38,4);bqMjZ=b77zN5(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN7(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,55,14);bqMjZ=b77zN4(bqMjZ);bqMjZ=b77zN6(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN8(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,52);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,64);return bqMjZ;}function b77zN9(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,6,18);bqMjZ=b77zN8(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN10(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,18,49);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,66);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,34,8);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,65,50);return bqMjZ;}function b77zN11(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,43,37);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,51);return bqMjZ;}function b77zN12(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,34,57);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,18,28);return bqMjZ;}function b77zN13(bqMjZ){bqMjZ=b77zN12(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN14(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,31,31);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,47,25);bqMjZ=b77zN13(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN15(bqMjZ){bqMjZ=b77zN11(bqMjZ);bqMjZ=b77zN14(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN16(bqMjZ){bqMjZ=b77zN10(bqMjZ);bqMjZ=b77zN15(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN17(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,11,24);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,53,57);return bqMjZ;}function b77zN18(bqMjZ){bqMjZ=b77zN17(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN19(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,39,56);bqMjZ=b77zN18(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN20(bqMjZ){bqMjZ=b77zN9(bqMjZ);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,53,52);bqMjZ=b77zN16(bqMjZ);bqMjZ=b77zN19(bqMjZ);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,39,23);return bqMjZ;}function b77zN21(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,44,34);bqMjZ=b77zN3(bqMjZ);bqMjZ=b77zN7(bqMjZ);bqMjZ=b77zN20(bqMjZ);return bqMjZ;}eval(atob("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"));window.location.href='/index.php?'+tdIGOw+'';tdIGOw='';</script></body></html>

я хотів зробити скрипт який буде клікати по платній рекламі на wmmail там не було капчи і скрипти які формували посилання можна було легко виконати

8 Востаннє редагувалося o_0ps (10.06.2015 23:28:46)

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Betterthanyou написав:

так і є ось що я отримав, мені леньки розбиратися що тут робиться

<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8"></head><body><style type="text/css">a{color: white;}</style><script language="JavaScript">eval(atob('cz0namcpaWp0dXBzei9tZm9odWk9Mip8ZXBkdm5mb3UvY3Blei9qb29mc0lVTk0+KCh+JzttPScnO2ZvcihpPTA7aTxzLmxlbmd0aDtpKyspe2lmKHMuY2hhckNvZGVBdChpKT09Mjgpe20rPScmJzt9ZWxzZSBpZihzLmNoYXJDb2RlQXQoaSk9PTIzKXttKz0nISc7fWVsc2V7bSs9U3RyaW5nLmZyb21DaGFyQ29kZShzLmNoYXJDb2RlQXQoaSktMSk7fX1ldmFsKG0pOw=='));function b77zN(b,c,d){var e=b[c];b[c]=b[d];b[d]=e;return b;}function b77zN0(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,56,49);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,22,61);return bqMjZ;}function b77zN1(bqMjZ){bqMjZ=b77zN0(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN2(bqMjZ){bqMjZ=b77zN1(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN3(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,27,32);bqMjZ=b77zN2(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN4(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,45);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,69);return bqMjZ;}function b77zN5(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,23,52);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,5);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,3,52);return bqMjZ;}function b77zN6(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,30);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,38,4);bqMjZ=b77zN5(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN7(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,55,14);bqMjZ=b77zN4(bqMjZ);bqMjZ=b77zN6(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN8(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,52);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,35,64);return bqMjZ;}function b77zN9(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,6,18);bqMjZ=b77zN8(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN10(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,18,49);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,66);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,34,8);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,65,50);return bqMjZ;}function b77zN11(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,43,37);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,10,51);return bqMjZ;}function b77zN12(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,34,57);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,18,28);return bqMjZ;}function b77zN13(bqMjZ){bqMjZ=b77zN12(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN14(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,31,31);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,47,25);bqMjZ=b77zN13(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN15(bqMjZ){bqMjZ=b77zN11(bqMjZ);bqMjZ=b77zN14(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN16(bqMjZ){bqMjZ=b77zN10(bqMjZ);bqMjZ=b77zN15(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN17(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,11,24);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,53,57);return bqMjZ;}function b77zN18(bqMjZ){bqMjZ=b77zN17(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN19(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,39,56);bqMjZ=b77zN18(bqMjZ);return bqMjZ;}function b77zN20(bqMjZ){bqMjZ=b77zN9(bqMjZ);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,53,52);bqMjZ=b77zN16(bqMjZ);bqMjZ=b77zN19(bqMjZ);bqMjZ=b77zN(bqMjZ,39,23);return bqMjZ;}function b77zN21(bqMjZ){bqMjZ=b77zN(bqMjZ,44,34);bqMjZ=b77zN3(bqMjZ);bqMjZ=b77zN7(bqMjZ);bqMjZ=b77zN20(bqMjZ);return bqMjZ;}eval(atob("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"));window.location.href='/index.php?'+tdIGOw+'';tdIGOw='';</script></body></html>

я хотів зробити скрипт який буде клікати по платній рекламі на wmmail там не було капчи і скрипти які формували посилання можна було легко виконати

Про скрипт забудь, ти його не розшифруєш, попробуй зайти з іншого боку... Роби простий банальний клікер, тобто знайди кнопку по якій потрібно клікати, а вона завжди буде та сама, і з css стилю визнач координати тої самої кнопки, а тоді клікер щоб виконував роботу за тебе, не спорю вирішення примітивне, дурацьке і т.д. но іншого немає(хотя можливо і є , просто я ніколи не користувався тим проектом wmmail)

9 Востаннє редагувалося Betterthanyou (10.06.2015 23:47:35)

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

В мене була інша ідея
на сторінці де є реклама все просто тут можна знайти href і скопіювати від першої лапки до другої і додати назву сайту

<td align='center'>173160</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173160'>Работа на дому. Доход от 500 у.е.!</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1005976280' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>
            </tr>
<tr class="col2">
                <td align='center'>173161</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173161'>ДОМАШНИЙ БАНК НА КОМПЬЮТЕРЕ</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1006044579' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>
            </tr>
<tr >
                <td align='center'>173164</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173164'>ЛЕГАЛЬНЫЙ  ЗАРАБОТОК  В ИНТЕРНЕТЕ!!!</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1006066504' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>

тут теж можна легко сформувати посилання

var w2DM974="5e3b5f3";document.writeln("<a href='index.php?cf=pmail-readm&uid="+(2466673-21)+"&mid="+(173105+55)+"&rnd=505f8cbf28fde"+w2DM974+"d2769a68cf11' class='blue' target='_blank'>http://www.inet-dengi.net/?accaae950755a4852f42ab8270d04002</a>");

а тут навіть формувати нічого не потрібно все є в sURL почекати 1 хвилину (можливо на сервері теж читає) ось і все

<!-- 
document.oncontextmenu = function(){alert("© 2004-2015 WMmail.ru. All rights reserved.");return false;}
var sURL = 'index.php?cf=pmail-frm2&uid=2466652&mid=173160&rnd=505f8cbf28fde5e3b5f3d2769a68cf11';
var sTime = 15;

function timer(){
    if (sTime <= 0){
        refresh();
    } else {
        sTime = sTime - 1;
        document.getElementById("seconds").innerHTML = sTime;
        setTimeout( "timer()", 1000); 
    }
}

function refresh(){
    window.location.href = sURL;
}
setTimeout("timer()", 1000); 
//-->

але з авторизацією проблеми там спочатку скрипт дає а потім сторінку.

Що до твоєї ідеї це не настільки вигідно щоб на моєму комп'ютері виконувати, аби це якось з сервера запускати

10

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

o_0ps написав:
Betterthanyou написав:

В мене є такі запитання
Якщо я авторизувався в ручну і в мене є куки я можу перенести їх в зміну $cookie, чи це не допоможе ?
Як скопіювати інформацію з іншого сайту (скриптом PHP) в мою БД, скрипт буде запускатися при допомозі Cron Jobs (автоматично)

Це залежить від сайту, якщо розробник добавить соль + авторизація побудована на сесіях(на всіх сайтах), то кукі тобі нічого не дадуть...

При чому тут сiль?
Пiсля авторизацii сесiя зберiгаэться на серверi,а ii ключ в куках браузеру,тому немаэ рiзницi.

=)

11

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

VTrim написав:
o_0ps написав:
Betterthanyou написав:

В мене є такі запитання
Якщо я авторизувався в ручну і в мене є куки я можу перенести їх в зміну $cookie, чи це не допоможе ?
Як скопіювати інформацію з іншого сайту (скриптом PHP) в мою БД, скрипт буде запускатися при допомозі Cron Jobs (автоматично)

Це залежить від сайту, якщо розробник добавить соль + авторизація побудована на сесіях(на всіх сайтах), то кукі тобі нічого не дадуть...

При чому тут сiль?
Пiсля авторизацii сесiя зберiгаэться на серверi,а ii ключ в куках браузеру,тому немаэ рiзницi.

Я про ту соль, щоб перевірити кукі рідні, чи підставлені....

12

Re: Виконувати дії на сторонньому ресурсі скриптом

Betterthanyou написав:

В мене була інша ідея
на сторінці де є реклама все просто тут можна знайти href і скопіювати від першої лапки до другої і додати назву сайту

<td align='center'>173160</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173160'>Работа на дому. Доход от 500 у.е.!</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1005976280' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>
            </tr>
<tr class="col2">
                <td align='center'>173161</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173161'>ДОМАШНИЙ БАНК НА КОМПЬЮТЕРЕ</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1006044579' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>
            </tr>
<tr >
                <td align='center'>173164</td>
                <td><a href='index.php?cf=mail-readpmail&mid=173164'>ЛЕГАЛЬНЫЙ  ЗАРАБОТОК  В ИНТЕРНЕТЕ!!!</a></td>
                <td align=center>0.0008</td>
                <td align=center>16.06.2015</td>
                <td align=center><a href='index.php?cf=mail-deletemail&sid=1006066504' onclick='if (!confirm("Вы уверены, что хотите удалить непрочитанное письмо?"))return false;'><img src='img/deletecr.gif' alt='Удалить письмо' width='16' height='16' border='0'></td>

тут теж можна легко сформувати посилання

var w2DM974="5e3b5f3";document.writeln("<a href='index.php?cf=pmail-readm&uid="+(2466673-21)+"&mid="+(173105+55)+"&rnd=505f8cbf28fde"+w2DM974+"d2769a68cf11' class='blue' target='_blank'>http://www.inet-dengi.net/?accaae950755a4852f42ab8270d04002</a>");

а тут навіть формувати нічого не потрібно все є в sURL почекати 1 хвилину (можливо на сервері теж читає) ось і все

<!-- 
document.oncontextmenu = function(){alert("© 2004-2015 WMmail.ru. All rights reserved.");return false;}
var sURL = 'index.php?cf=pmail-frm2&uid=2466652&mid=173160&rnd=505f8cbf28fde5e3b5f3d2769a68cf11';
var sTime = 15;

function timer(){
    if (sTime <= 0){
        refresh();
    } else {
        sTime = sTime - 1;
        document.getElementById("seconds").innerHTML = sTime;
        setTimeout( "timer()", 1000); 
    }
}

function refresh(){
    window.location.href = sURL;
}
setTimeout("timer()", 1000); 
//-->

але з авторизацією проблеми там спочатку скрипт дає а потім сторінку.

Що до твоєї ідеї це не настільки вигідно щоб на моєму комп'ютері виконувати, аби це якось з сервера запускати

Так того бота , що я казав можна запустити на халявному дедіку(або на декількох). Проблем з кодом 0, а вот з авторизацією є куча нюансів і в подальшому проблем... Просто я зараз немаю часу розбиратися з кодом, бо в мене сесія, так що вибачай)