1

Тема: Flash Player + С#

От э гра (браузерна) на Flash Player "Танки онлайн".
Там э кнопка "В бой". Можливо зробити так щоб при натисканны кнопки "В бой" в програмы на С# наприклад змына a

bool a = false

дорывнювала true?

Вибачаюся за росыйську розкладку.
Незнаю що в мене з компом але я неможу видалити розкладку.
Додати нову теж неможу :(

2

Re: Flash Player + С#

У Вас немаЄ украЇнськоЇ розкладки?

x

3

Re: Flash Player + С#

Дарую:

'₴їЇіІєЄ

Користуйтеся на здоров'я.
До речі, у мене вже кілька років як немає російської розкладки. Нічого, не помер.

Подякували: vtorgashov, leofun012

4

Re: Flash Player + С#

koala написав:

Дарую:

'₴їЇіІєЄ

Користуйтеся на здоров'я.
До речі, у мене вже кілька років як немає російської розкладки. Нічого, не помер.

Прихований текст
Рускіє дуже сі нервуют, коли до них пишеш вставляючи замість ы-и, е-є, и-ы і так далі.
x

5

Re: Flash Player + С#

Chemist-i написав:

У Вас немаЄ украЇнськоЇ розкладки?

Саме так! Я щось натиснув ы тепер не можу додати :(

6

Re: Flash Player + С#

Ех... По темі нічого не сказали :(

7

Re: Flash Player + С#

vtorgashov написав:

Ех... По темі нічого не сказали :(

Так а що по темі казати, крім

a = true;
Прихований текст

Chemist-i написав:

Рускіє дуже сі нервуют, коли до них пишеш вставляючи замість ы-и, е-є, и-ы і так далі.

А нащо так робити? У мене рослітери на RAlt висять: ЫыЭэЁёЪъ.

8

Re: Flash Player + С#

koala написав:
Прихований текст

Chemist-i написав:

Рускіє дуже сі нервуют, коли до них пишеш вставляючи замість ы-и, е-є, и-ы і так далі.

А нащо так робити? У мене рослітери на RAlt висять: ЫыЭэЁёЪъ.

Прихований текст
Бо я ще не доріс до Вашого рівня.
x

9 Востаннє редагувалося vtorgashov (24.06.2015 09:40:25)

Re: Flash Player + С#

koala написав:
vtorgashov написав:

Ех... По темі нічого не сказали :(

Так а що по темі казати, крім

a = true;
Прихований текст

Chemist-i написав:

Рускіє дуже сі нервуют, коли до них пишеш вставляючи замість ы-и, е-є, и-ы і так далі.

А нащо так робити? У мене рослітери на RAlt висять: ЫыЭэЁёЪъ.

Теоретично відстежити натикнання конпки у Flash грі можливо ?

10

Re: Flash Player + С#

...намальованої кнопки, нi. Або скрин і розпізнавати, або вiдстежувати мережевий обмін та реверсінг пакетiв.

Білоруський журнал «Радиолюбитель»
Lead Radar systems engineer & Software developer of industrial automation
Мої розробки та відеоблог

11

Re: Flash Player + С#

raxp написав:

...намальованої кнопки, нi. Або скрин і розпізнавати, або вiдстежувати мережевий обмін та реверсінг пакетiв.

А як по скрину це зробити ?
Хоч куди копати скажiть.

12

Re: Flash Player + С#

...копати в сторону GetDC(), GetPixel().

Білоруський журнал «Радиолюбитель»
Lead Radar systems engineer & Software developer of industrial automation
Мої розробки та відеоблог
Подякували: vtorgashov1