1

Тема: Зчитування до кінця рядка

Потрібно зчитати числа до кінця рядка. Чи можна це зробити без string і char*? Чи є в C++ якась функція подібна до eoln в Pascal?

2

Re: Зчитування до кінця рядка

шукайте термінуючий нуль у циклі.

Подякували: koala1

3

Re: Зчитування до кінця рядка

EOF ?

- Поганому трояну фаєрвол заважає
- Ніколи не програмуйте та не пийте пиво
Якщо ви з першого разу написали програму, в якій немає жодної помилки, повідомте про це системного програмісту: він виправить помилки в компіляторі

4

Re: Зчитування до кінця рядка

    int a;
    cin >> a;
МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ

5

Re: Зчитування до кінця рядка

cheappi386 написав:

шукайте термінуючий нуль у циклі.

Тільки '\n', а не нуль.

6

Re: Зчитування до кінця рядка

mshcherba написав:

Потрібно зчитати числа до кінця рядка. Чи можна це зробити без string і char*? Чи є в C++ якась функція подібна до eoln в Pascal?

Ну тут є суттєвим наступне питання.
Ви хочете читати з файлу чи консольний ввід передбачаєте?

Студент НУ "ЛП".

7 Востаннє редагувалося #Sparta (22.09.2015 22:00:11)

Re: Зчитування до кінця рядка

quez написав:
    int a;
    cin >> a;

Наскільки я розумію, в змінну "а" буде записано лише одне число (не числа!).

Студент НУ "ЛП".

8

Re: Зчитування до кінця рядка

#Sparta написав:
quez написав:
    int a;
    cin >> a;

Наскільки я розумію, в змінну "а" буде записано лише одне число (не числа!).

ТС написав «числа», а не «цифри» і не вказав, що вони якось розділяються в рядку. Тому не бачу причин вважати багато цифр підряд не одним числом.

МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ

9 Востаннє редагувалося #Sparta (23.09.2015 19:07:57)

Re: Зчитування до кінця рядка

mshcherba написав:

Потрібно зчитати числа до кінця рядка. Чи можна це зробити без string і char*? Чи є в C++ якась функція подібна до eoln в Pascal?

ТС написав «числа», а не «цифри» і не вказав, що вони якось розділяються в рядку. Тому не бачу причин вважати багато цифр підряд не одним числом.


Ні, він таки написав ЧИСЛА:) Тобто їх декілька))) Недарма ж стрінг і чар заборонено використовувати:)
Хоча , в якомусь роді Ви праві , безумовно.

Смішно те , що користувач пропав :D
А ми тут дискусію ведемо і гадаємо , що він мав наувазі.

Студент НУ "ЛП".
Подякували: koala1

10 Востаннє редагувалося quez (23.09.2015 19:57:40)

Re: Зчитування до кінця рядка

Ви почали заперечувати моє твердження, навіть не прочитавши його толком.

МАКЕ ЦКЯАІИЕ БЯЕАТ АБАІИ

11

Re: Зчитування до кінця рядка

#Sparta написав:

Ну тут є суттєвим наступне питання.
Ви хочете читати з файлу чи консольний ввід передбачаєте?

Консольний ввід.
Як шукати '\n'? Коли ввести якийсь char c і після кожного числа перевіряти умову (c != '\n'), то c буде "їсти" першу цифру кожного наступного числа.

12

Re: Зчитування до кінця рядка

mshcherba написав:
#Sparta написав:

Ну тут є суттєвим наступне питання.
Ви хочете читати з файлу чи консольний ввід передбачаєте?

Консольний ввід.
Як шукати '\n'? Коли ввести якийсь char c і після кожного числа перевіряти умову (c != '\n'), то c буде "їсти" першу цифру кожного наступного числа.

cin.peek();

Подякували: #Sparta, mshcherba2